תמונות...

זה מעצבן....מה לעשות

אז עכשיו אישרת את זה שיש לך סיבה טובה להסתיר מי את...זאת כבר התקדמות. ומה הלאה? אולי תסבירי לנו מה הסיבה שאת מסתירה מי את?!?!? זה לא יגרום לנו פתאום לדעת מי את.... חוץ מזה מה נכנס בך פתאום הפמיניזם??! מה זה קשור בכלל שיש פה רוב גברי? דרך אגב יש כאן רוב גברי בגלל שגברים לא מפחדים להביע את דעותיהם וגם להזדהות! ומלבד נויה אין כאן אף בת שיש לה ביצים :) !!!!

SagiPumy

New member
נראה לי שלירן צודק...

אולי באמת את סובלת מדיכוי עצמי עמוק... בכל אופן אני יודע, שלמרות שנויה בת (וואי היא מזדהה), היא משתתפת פעילה בפורום, מכבדים את הדעות שלה ולא זכור לי שמישהו ירד על מה שהיא כתבה בגלל שהיא נקבה, וגם לא על גרי. :) אז תרדי מהתירוץ של הפמיניסטיות, זה רק מראה שאת פוחדת להזדהות בגלל מי שאת...

roni al telhi

New member
אתם ממש מגעילים

קודם כל אתם מגבים אחד את השני בלי לחשוב אפילו והסיבה שאני חושבת שלא תקשיבו לי היא שמה לעשות אני לא אחת מכם ואולי תגלו שאני לא מי שחשבתם שאני כי אם מי שכותב הוא לא אחד מכם אתם לא מתייחסים אליו אפילו ואני מדברת מניסיון בגלל זה כל הרעיון של השם.. שהוא דרך אגב השיר שאני הכי אוהבת: רוני את אומרת שהכל נגמר ואת מצטערת אין לך מה לומר לפני שאת עוזבת נשמטת מידי קלף נואש אזרוק לך רוני אל תלכי רווווני אל תלכי השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי רוווניייי אל תלכי אני פשוט רוצה אותך איתי ויש עוד......אבל לא נראה לי שמישהו כאן רוצה לשמוע

איך קוראים לשיר הזה שכתבת?

דרך אגב...כמה שהחוסר ביטחון שלך בולט!! את מפחדת להזדהות בגלל שאת ''לא אחת מאיתנו''...נו באמת, איזה בולשיט. עוד לא ערפנו ת'ראש של אף אחד שכתב פה ושהוא''לא נחשב לאחד משלנו''... אז את יכולה להפסיק עם הרחמים העצמיים האלה, אני מבטיח לך שלא יקרה לך שום דבר..

roni al telhi

New member
קוראים לזה רוני!

ובגלל זה השם רוני אל תלכי..... ועכשיו ההמשך: רוני בלדעדייך אין לי שום כוון אפליג בין מכתבייך שיכור על הסיפון לא רוצה כל ערב לצאת ולחפש תרגום בגוף החרב תני לי מה שיש רוווני אל תלכי השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי רוווני אל תלכי אני פשוט רוצה אותך איתי רוני יש בטבע רגע של עצבות אך אל תתני לרגע להפוך למציאות רווני אל תלכי וכו'

rubinon

New member
את צודקת, אף אחד לא רוצה לשמוע

לפחות עד שתגידי מי את ותפסיקי לשחק בגנון

rubinon, אתה יותר גרוע ממנה....

מה אתה קופץ, אה?? היא בסופו של דבר גילת מי היא...אבל אתה שפן אחושרמוטה!! עוד פחדן שמתחבא מאחורי שם בדוי..

rubinon

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

בשם שלך נשמטה האות S, אתה יודע...

אז מאיפה אני אמור לדעת... בכל אופן קבל את התנצלותי..

N o u s h

New member
../images/Emo68.gifבנים,בנות,בנות,בנים..../images/Emo66.gif

לא היינו שם בכיתה ו'?

למעלה