תמונות...

roni al telhi

New member
מה נסגר איתך דוידוביץ?

החלטת לרדת עלי כי עצבנתי אותך בקטע של המשלחת?

חחחחחחח כי את חנונית!!!!

לירן קרעתתת אותי!!! נו באמת מה הקטע של רוני אל תלכי?? מפחדת להזדהות, מהי מהמוסד?

rubinon

New member
אני יודע מי זו רוני אל תלכי,

אני מתפלא שאתם לא יודעים, כי היא שרה כל הזמן בחדר אוכל בטיול השנתי לנגב: "רוווווני, אל תלכי" אז ככה שמספיק עם הקטע של הסודיות, רוני

roni al telhi

New member
מי אתה שתגיד לי מה לעשות?

זאת בדיוק הסיבה שלא רציתי להזדהות.... כי אנשים כמוכם לא שמים על אף אחד... אולי יש לי דברים חשובים להגיד.. זה פורום של בית ספר ולא רק שלכם- תתבגרו

trouble maker2

New member
אני פשוט מבטא את קול העם :)

ואנחנו לא שמים על מי שמעצבן ומנסה להתחכם... נחשי מי זה

roni al telhi

New member
אני לא...

מנסה להתעצבן או להתחכם... יש לי זכות לכתוב בפורום מה שאני רוצה ואם אני רוצה לכתוב בור רוני זכותי גם אתה כותב בשם בדוי להזכיר לך...... פשוט כולם יודעים מי אתה......

trouble maker2

New member
את יודעת מה אוקי

הנה אני יעזור לך איזה הודעה את מקבלת כשאת מנזסה לראות את התמונות?

חח לסיכום..

באמת חנונית :) מסקנה של אחד בוגר...

לרוני אל תלכי!!

מה הקטע שלך, אה??? את בטח איזו כונפה שמפחדת להזדהות, הרי זה ברור שיש לך סיבה טובה להסתיר מי את... שמעת פעם על אומץ ועל לקחת אחריות על דברים שאת אומרת? אם יש לך ביקורת על מורים או על כל דבר אחר, ראוי מצידך שתזדהי מפני שזה רק מראה על הפחדנות העלובה שלך.

roni al telhi

New member
לעדי - אל תתעצבן עלי

ברור שיש לי סיבה טובה להסתיר מי אני.... אני יודעת שאתם חושבים שאני איזו חננה שאף אחד לא מכיר.....אבל אתם לא באמת יודעים נכון? ורק בגלל שאתה רוצה לדעת אתה אומר את הדברים האלה אם הייתי אומרת מי אני לדברים שאני אומרת לא הייתה חשיבות... אולי אני לא גל עדי לירן או כל אחד מכם (שמתם לב שיש פה רוב גברי?) אבל גם לי יש מה להגיד....

את סובלת מדיכוי עצמי עמוק

למה שתגידי משהו ולא נקשיב למה שאת אומרת? למה שלא תהיה להם חשיבות? את גם מפחדת מהצל של עצמך?אפשר לחשוב שאנחנו ביקורתיים וכל מי שנמצא בפורום הזה כורת את הראש של מי שלא חושב כמוהו... הבטחון העצמי שלך שואף לאפס,וזה שאת בשם בדוי זה עוד יותר גרוע... אז יודעת מה? חבל לי עלייך!

למעלה