תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

מ י ל ר

New member
עזרו לי בבחינת עגילים, במה כדאי להשתמש?

2 העגילים ברשתותי הראשונות: עגילי מייפל 8 אינט / 12 מג'יק אטטק

מ י ל ר

New member
העגילים האחרים שלי (שקניתי היום ב-17 מיל)

ROSE 3% INT ב-2 התמונות יש את הסטטים, במחינת אינט ברוז יש יותר, אבל במחינת magic באילו של מייפל יש יותר, ואני לא יודע במה להשתמש, את הרוז אני תמיד יכול למכור לפחות ב-20 מיל, אבל עדיין, רוצה לדעת במה להשתמש פשוט. (אם הבחירה היא רוז, בעתיד הם ישופרו במגילות 60% אינט לעגילים)

../images/Emo209.gifאני אומרת ורדים

כי אתה עוד יכול לשפר את זה עם מגילות וגם כי זהיעיל לטווח ארוך עם ה3% אינט

מ י ל ר

New member
אבל~

מה יותר חזק כרגע? עדיין לא הבנתי איך המג'יק בסטטים בצד ימין עובד, אם יש לי יותר אינט איך זה שאין לי יותר מג'יק אטטק עם הורדים? חשבתי שאינט = מג'יק אטטק

xFade

New member
../images/Emo79.gifמה הבעיה?

פשוט תבדוק עם איזה עגילים המג'יק שלך גבוה יותר...

אין לי קוסם אבל אני דיי מבין....

בינתיים עם המייפל אתה מקבל 2 MATT יותר אבל אם תעלה רמות יהיה לך יותר INT והרוז יוסיף לך יותר מה גם שאפילו אם תשתמש רק ב-3 מגילות של 100% של INT על העגילים הם כבר יותר טובים ככה שתשקיע עוד טיפה בעגילים (לא 100% מן הסתם) והם יהיו הרבה יותר טובים מהמייפל

מ י ל ר

New member
אה אז סבבה!

מתי שיהיה לי כסף (וזה לא עכשיו) אני אקנה פשוט מגילות של 60% אינט לעגילים, בדרך כלל מגילה עולה 5 מיל ב-fm. חבל שאין לי nx, הייתי שם על העגילי מייפל ואז קונה מגילת פונטציאל 90%, ומשחק עם הקוביות. הקטע שאני רוצה כמה שפחות לשחק עם nx, כי עדיין זה כסף אמיתי... עכשיו אני מאוד לחוץ על שיפורים, אני צריך להגיע למצב שאני הורג סקלס ב-2 מכות, וממש עוד קצת וזה יהיה 2 מכות! יש למישהו בטעות מגילה 60% אינט לעגילים שהוא לא צריך? :)

למעלה