תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

spongbob

New member
../images/Emo110.gifלווווווווווווווללללללללללללללללל

לא הבנתי מה המסר שרצית להעביר לה? XDD אבל היציאות שלה הרגו אותי

deisy

New member
היא רוצה NX

ואמא שלה קוראת לה חופרת
(או שגם אני לא הבנתי
) יש לך אחלה אמא רותם!!!
אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני רואה אותה כותבת! ממש חפרת לה אה?

deisy

New member
כן!

לקח לי שעה אמנם להבין מה אמרה אבל הצליחה להצחיק אותי
אבל הכי צחקתי מה HOFERET

Macbook

New member
אמא מאגניבה../images/Emo6.gif! את יודעת מה זה מזכיר לי?

היה לנו שיעור עם המחנכת השנה, ויש איזה ילדה מופרעת שקוראים לה נ', בקיצור היא אמרה למורה "א' חופר לי! תגידי לו שיסתום!" ואז המורה אמרה לא' שיפסיק לחפור לה. XDD בקיצור הוא קם כולו אדום וצוררחחח ממש צורח "היא חופרת!!!!!!!11111 כל היום היא חופרת!!!!!!!1 היא חופררתתתת!!!!1 24/7 היא חופרת!!!!!!!!!11 דיי נמאס לי כל היום היא חופרת!!!!!11111" הוא יצא מהכיתה ולא חזר לשיעור XDD כל הכיתה נקרעה

Hasselblad

New member
אמא של רותם אמרה לרותם

"חופרת" וגם: "לא רוצה, לכי ילדה" אם זה לא מצחיק אותך זה אומר שאמא שלך אומרת דברים יותר קיצוניים....

למעלה