תמונות

Hasselblad

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

deisy

New member
מתקפת הבמבוקים בדוג'

באדיבות בני היקר אסף
.. כן, אני מהפלגמטיות שלא מצליחה לעשות את שילוב הסקילים יחד
כי המקרויים שלי יושבים על הקונטרול ואיך שאני לוחצת נהיה לי ערבוביה של בלס עם MW
.. אז אני עושה את כל הדרך למנון, שומרת את המכה של הבמבוקים, ואסף נהנה לעשות אותה
מכה יפה! אני אוהבת אותה!

miss_t

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif אחלה תמונה../images/Emo70.gif

גם לי יש כמה תמונות כאלו שאני מעופפת עם הסקיל
אבל -ואו! הגעת עד לשם לבד?!?!?! אני לא הצלחתי, לא יכולה לעבור את PAPA PIXIE, תמיד נגמר לי הזמן.... תותחית! עם פארטי אני מצליחה להגיע למנון/גריפי. ד"א- יש אפשרות לסקיל שווה שזה הגנה ואולי עדיף להשתמש בו במקום בבאמבו ריין.

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני לא שורדת את מנון!
אסף סתם נהנה לעשות את מתקפת הבמבוקים
ככה שאני מגיעה לשם ונותנת לו לעשות מה שבא לו
וכן, עד שם אני מגיעה לבד, יותר נקודות מאשר בפרטי עבורי... פקיו חמוד אבל מעיק לעשות אותו הרבה זמן

miss_t

New member
ניסית ללכת עם פארטי../images/Emo35.gif

זה יותר מהנה, ולפחות מבחיניתי- הרבה יותר מהיר! הלוחמים הגנבים והקשים פשוט מכסחים הכל במכה אחת או שתיים, עוד לפני שאני מספיקה לעשות maigc claw
אבל אני מאמינה שהדמות שלך חזקה והשלבים רצים לך מהר יותר. הרבה אנשים שהיו איתי בפארטי עושים כבר בפעם השניה לקבל עוד חגורה שחורה ולמכור אותה (עם הפריט NX שגורם לזה להיות tradeable).

למעלה