תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

deisy

New member
ככה נראה הסקיל בכללי

כשלמעלה, איפה שכתוב SHOES ניתן לבחור או בגד אחר, או נשק, או סוג של קריסטל או אבני מפלצות (שאותם יוצרים בסקיל גם מהדרופים של המפלצות השונות)

Hasselblad

New member
המממ אני עדיין לא מבינה

מה בדיוק עושים עם הקריסטל הזה... איתו מייצרים את החפץ? משתמשים בו כמו סקרול? בינתיים אנשים רק מוכרים את זה בפרי מרקט...יותר נכון רק מנסים למכור ואף אחד לא קונה..

D amaged R oses

New member
זה משדרג את הפריט

יש BASIC, INT[בתמונה שלי גלית] ומתקדם את לוקחת לדוגמא 10 יהלומים, משדרגת אותם לבסיס, בדרך יכולים לצאת לך INT, שזה האמצעי, וזה עדיף! 10 BASIC= 1INT [לא אינט של קוסם, intermediate] 10 int = 1 advanced ואת זה, מוסיפים לנשק/בגד [אפשר גם את האחרים מין הסתם, אבל עדיף את ההכי טוב] בנתיים עבדתי רק עם יהלומים כי חבר שלי משתמש בזה, ויהלום מתקדם [הכי טוב] נותן +3 ATK עוד לא יצא לי לשדרג ספיר וקריסטלים

Hasselblad

New member
ואווו עכשיו בכלל הסתבכתי..

זה על חשבון סלוט בחפץ? או שמשתמשים בזה כשיוצרים את החפץ ומראש מקבלים סטטים יותר טובים? יש מצב שאת מנסה להסביר שוב בדיוק את התהליך, למה האבנים האלה?

deisy

New member
זה לא על חשבון סלוט

מכינים את זה מראש.. זה לא על חשבון כלום... מכינים נגיד ספיר שמוסיף מגקי אטק וגם קריסטל כזה שמוסיף אינט.. כשמכינים את הנעליים ניתן לשים 2 אבני שדרוג (כל חפץ ניתן לשים לו כמות אחרת)... אני שמה את הדברים שאיתם צריך להכין נעליים (הפונדור הזה, קריסטלי מפלצת ועוד אבן נגיד), למטע אני שמה את האבנים שיצרתי שאני רוצה איתם לשדרג את החפץ (אינט, ספיד, ג'מפ מה שבא לי..) ומקבלת נעל עם סטטים שרציתי + 5 סלוטים רגיל כל אבן נותנת משהוא אחר... וניתן לשים מה שרוצים...

D amaged R oses

New member
כמו שגלית אמרה

זה לא על חשבון סלוט כשאת יוצרת את החפץ זה משפר אותו, כמו שהאבן אומרת, כמו שנתתי דוגמא, היהלום המתקדם [הכי גבוה] מוסיף +3ATK, ז"א שתכיני את החפץ [סטאטים רנדומלים.. זה אף פעם לא קבוע], נגיד שאמור לצאת לך אטק ממוצע במקרה הזה [שאני לא זוכרת בע"פ] נגיד 45 למען הדוגמא, +3ATK, תקבלי 48, ואת יכולה להוסיף אבנים שיוספו LUK לחפץ, במקום 6LUK [ממוצע] תקבלי, נגיד, 8/9LUK, תלוי בקריסטל [את האבנים והקריסטלים משדרגים מהתוכנה]

D amaged R oses

New member
במגטיה

המשימות ממש קלות.. את השלב האחרון משיגים מרמה 115 או 110, לא זוכרת בדיוק.. [יש 3 "שלבים", ככל שאת משדרגת יותר, את יכולה להכין חפצים לרמה גבוהה יותר] הכל ממש פשוט.. את בכלל לא יוצאת מהמקום של הNPC, השלב האחרון מצריך 5 או 6 GOLD PLATE ו2 STEEL PLATE ואני לא זוכרת אם עוד משהו..

miss_t

New member
מירייייייי ../images/Emo70.gif אהבתי../images/Emo70.gif

חמוד מאוד!!! טעות כתיב קטנה dismissed בחלק הראשון שהמורה משחרר את הכיתה. אהבתי מאוד את העיצוב והרעיון!
- למי שעוד לא קרא את הקומיקס!!
ועוד שני דברים שלא הצלחתי להבין המורה אמר להם שיש פגישה של הפסטיבל ב2 בצהריים, ורואים שהפסטיבל בערב - משהו לא מסתדר לי. וגם- לא הבנתי את הסוף כל כך- הם לקחו אותה לבית שלו אחרי הפסטיבל והיא קמה עם צלקת ואמרה שזה יהיה מצחיק אם מה?
כן, כן- אני קשת הבנה לפעמים|טבמל|

Mikush x3

New member
../images/Emo58.gif

נאמ .. אז ככה : הפסטיבל נמשך עד הערב , וגם לא מצאתי תמונה מתאימה שבעות צהריים XD צלקת- עשיתי את הפרק בהפסקות, אז שחכתי מהצלקת, ונזכרתי בה אחרי כמה סצנות, והיה לי חבל להרוס הכול.. ו.. "זה יהיה מצחיק אם אותכם הכרתי........" ואז קורה לה משהו O: אבל זה פרק 3 [:<

למעלה