זאתי של המלאכית על הראש נחמדה
D Don Nirtin New member 2/7/09 #14 זאתי של המלאכית על הראש נחמדה../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif
D deisy New member 2/7/09 #19 אבל הכוכב זה בדיוק מה שיש לי כרגע... תודה איציק!!! טוב, עוד לא החלטתי.. נחשוב עוד...
S spongbob New member 2/7/09 #26 ../images/Emo110.gifהיא סתם פחדנית כמו גלית, אני עומד על זה שזה כלב מסוג האסקי סיבירי ויהיה מה!
S spongbob New member 2/7/09 #28 ../images/Emo110.gifאז מה... אסף / סיוון / ניר ילכלכו לי... מצד שני, מי ילכלך לך? הכלב שעשית אותו חתול?
../images/Emo110.gifאז מה... אסף / סיוון / ניר ילכלכו לי... מצד שני, מי ילכלך לך? הכלב שעשית אותו חתול?
S spongbob New member 2/7/09 #32 ../images/Emo110.gifכן? אז אין לי מה להגיד חוץ מזה שהחיה שעל הראש של גלית בתמונה זה כלב.
D deisy New member 2/7/09 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי איזה באלגן עשה הכלב הזה, אופססס סליחה, החתול הזה ועדיין אני לא סגורה על אף אחד מהכובעים האלה למרות שבא לי משהוא שהוא לא "רגיל" כאילו לא קצת\כובע\כנפיים - נדוש לי כבר... בא לי על איזו חיה על הראש או משהוא בסגנון....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי איזה באלגן עשה הכלב הזה, אופססס סליחה, החתול הזה ועדיין אני לא סגורה על אף אחד מהכובעים האלה למרות שבא לי משהוא שהוא לא "רגיל" כאילו לא קצת\כובע\כנפיים - נדוש לי כבר... בא לי על איזו חיה על הראש או משהוא בסגנון....
T ToryMaster New member 2/7/09 #40 חיה על הראש זה מצחיק זה מזכיר את פיצ, ככה הוא עושה לי לפעמיםף מטפס לי על הראש.