תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

ווינגז

New member
שימו לב לזה ../images/Emo178.gif

מיני בוס בלודי, לא רגיש ל-Heal לצערי. מעצבן בטירוף, כי כל מכה שלו מעיפה אותך לקצה המפה, חלק משתקות אפילו, ומעבר להכל - הוא גם מחזיר לעצמו את ה-HP בכל פגיעה. בסופו של דבר הדרך שמצאתי להרוג אותו [אחרי רבע שעה!] היא לפגוע באחת המפלצות שם ולדאוג שהיא תפגע בי בדיוק בתזמונים הנכונים, או פשוט "להכנס" בהן בעצמי כדי שהמכות שלהן לא יפגעו בי. בסוף לא קיבלתי מזה כלום, אבל לפחות הצלחתי להרוג אותה. אני אולי לא מפחידה כמו יעל או סיון, אבל יש לי יכולת התמדה.

לבנדר א

New member
כל הכבוד!

לא פלא שלא הצלחת, הוא לרמה 59 ואת עוד קלריקית! חבל שלא הייתי מחוברת, הייתי באה ועוזרת לך לכסח אותו, אני צריכה לקווסט.

miss_t

New member
../images/Emo45.gifיעל, אני שמחה

זה פשוט נהדר לגלות במייפל דברים מסויימים- כל הכבוד שהצלחת לכסח את הBOSS הזה- והשתמשת בדרך הזו של לתת למפלצות אחרות לפגוע בך כדי שהוא לא יעיף אותך. כשאני הורגת את ZMM אני פשוט קופצת עליה
הפגיעה שלה מקפיצה היא בסביבות ה600 או פחות, אבל פגיעה מנגיעה בה היא 450~ כיף לגלות "שיטות" אימון ...

Guid

New member
איזה מגניב~

הוא סתם מופיע ברנדומליות ברחבי לודי, או שזה רק במפה הזו?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifכל הכבוד!

אני בדיוק היום קיסחתי אותו גם בשביל לסיים את הקווסט הנ"ל..:) הוא לרמה 59 אז כמו שאמרו לך - לא פלא שהיה לך קשה..D:

deisy

New member
כל הכבוד מותק!

אף בוס לא רגיש להייל
מראש תוותרי תמיד... אחלה התמדה יש לך! מעולה!

ווינגז

New member
המיני-בוס בקרנינג דווקא כן ../images/Emo6.gif

וממש כיף להרוג אותו, אז בכלל. תודה לכולם!

deisy

New member
אופססס

נראה לי שהוא היחיד לא? לא נגעתי בו עדיין

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמשעמם לי..>:

אז הנה תמונה שאני מעלה כדי להדגים את מה שאני מוכרת בטרייד סיסטם כדי להרוויח כסף.=] SOLID HORNS נמכרים בסדר=] לא להיטיותר מדי.... PQPQ FISH בקושי נמכרים, באמת שאל תכניסו את עצמכם לכאב הראש הנ"ל. CLOUD FOXTAIL שימו לב שכמה שכבר נמכרו- אני מוכרת עוד חבילות, וכל מה ששמתי למכירה נמכר תוך יום! תהנו מלהרוויח את הNX שלכם=]

כי מה Cloud Foxtail את יכולה להרוויח../images/Emo108.gif

BWG, דרך המשימת החלפה בשוואה... בגלל זה הם נמכרים כ"כ מהר, כדאי לך לנסות כמה פעמים, אולי יתמזל מזלך...

אהה רגע היא לא מוכרת את הסגול?../images/Emo108.gif

הייתי בטוח שהיא מכרה את זה, אם ככה אז זה טעות שלי :X

לבנדר א

New member
בבקשה תגידי

שיש לך עוד מסוס בstorage או משהו, אחרת אני אצטרך לרדוף אחריך עם כסף. ותודה!

למעלה