תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

ToryMaster

New member
ראו מה אחי הקטן והמקסים נתן לי

רמז: יש עלי ציוד לוחמים מלא ומכוער להחריד, אז מה חסר בתמונה הזו? [וזו הסיבה ששווה להיות מורה פרטית]

deisy

New member
מורה פרטית למה?../images/Emo2.gif

רואים את השיער שלך!
והוא יפה....

ToryMaster

New member
רואים שהוא הבן שלך!

[אז מה אם מאומץ] החמוד הזה ליטף לי את האגו וביקש ממני לעבור על עבודה באנגלית לבית ספר, ואז כשקצת אחר כך הזכרתי שאני שונאת את הכובעים של הלוחמים הוא הציע לי כובע שקוף בתמורה [לא שהסכמתי לקבל במתנה, תשלום נדחה למועד בלתי קבוע].

deisy

New member
../images/Emo99.gif

הוא מקסים! אהבתי את אחוות האחים!
העיקר ששניכם מרוצים! את יפה!
והוא יקבל ציון טוב באנגלית

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo99.gif אז אמרתי שאת לא כ"כ רעה ../images/Emo3.gif

זאת מחמאה?
אגב, קיבלתי 100 !!! תודה!!!

deisy

New member
פשששש כל הכבוד!

את רואה יעלי? שני הצדדים יצאו מבסוטים
ואיציק, ברור שזו מחמאה

ToryMaster

New member
כל הכבוד!

אל תשכח שאת הרוב אתה עשית, הטיעונים והכל היו שלך לגמרי, אני רק עשיתי הגהה ושיניתי ניסוח של שני משפטים, לוגיקה ויכולת דיון קשים וחשובים הרבה יותר.

ToryMaster

New member
אני אגיד לך איך!

היופי של גלית, המוח שלך, הלב של מאיה, ואני בטוחה שיש בי משהו מהאחות הרביעית

icy woman

New member
וגם יודעת

לענות בנופת צופים ולא רק לנבוח... את יודעת שאת מוצאת חן בעיני יותר ויותר?

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק איציק ואני דיברנו על זה שאני ביצ', אבל בצורה מצחיקה.

למעלה