תמונות

deisy

New member
פששששש.... חתיך! ../images/Emo99.gif

הקוף שלך כל הזמן עם חיוך של חצי מנה פלפל
מבסוט מהחיים זה אה?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחחח כן, אל תשאלי מה יש לו באוכל ../images/Emo3.gif

Guid

New member
רועי, אם כבר שרשור תמונות:

מצאתי בצבא קיטבג שתראה מה כתוב עליו: /tapuzforum/images/emo6.gif

הטיZרית

New member
נראה לי שהיית צריך...

לפחות לצנזר את המספר... לא? תמונה מאגניבה לרועי
לי לפחות זה גרם לחייך

Guid

New member
יו, לא שמתי לב שיש מספר...

צודקת, היה נחמד אם הייתי מצנזר את זה. למרות שמי שרשם את זה שם בטוח לקח בחשבון שחצי מהאנשים בארץ יקראו את המספר הזה. /tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
מה שהופך את זה ליותר מצחיק!

מה הסיכוי שמישהו מהפורום יתקל בשם כזה שהוא במקרה הניק המזוייף של אחד החברים? /tapuzforum/images/emo6.gif אתה לא מבין איזה מבט המום היה לי כשראיתי את זה...

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

לבנדר א

New member
מה, זה עוד קיים?

המפלצות האלה הסתובבו באוונט ה... רגע, מה היה האחרון? חג המולד? נגיד. יש להם מלא HP והם לא זורקים שום דבר ממש שווה, עד כמה שידוע לי.

ווינגז

New member
סוג של בוס,

כשהוא מת נופלות ממנו מתנות בכל מיני צבעים (לבן, סגול, כחול ואדום, אאל"ט). את המתנות נותנים ל-Maple Admin ובתמורה מקבלים פרסים רנדומאליים. את לא יכולה להרוג אותו לבד, אבל, צריך לקרוא לעוד אנשים. להלן -

ToryMaster

New member
חזק

אני הולכת לי, פתאום משהו פוגע בי 1, ואני קולטת איזה גנבון עומד וזורק על זה כוכבים, הכי חזק זה שכל פגיעה מורידה לו 2009, כמו השנה

כן, זה מצחיק

גם מכות עם החרב החלודה מהקווסט (ATT 10 או משהו כזה, ו 4 STR) וכם בליזארד של ארצ' מייג מורידות לו 2009 בדיוק - בדוק
אפשר להרוג אותו לבד, אם יש לך סבלנות ומממממממממש משעמם לך
הכי יעילים עליו בנדיטים, עם הסקיל שנותן המון מכות בו זמנית. אני הרגתי פעם אחת, עם עוד כמה חברים. אני קיבלתי שיקויים סתמיים, אחד החברים קיבל מגילה לאגרופן 60%. וגם אני הבנתי שיש שם משהו כשפתאום משהו הוריד לי 1 (לקח לי 4 פעמים להבין שיש משהו מוזר במפה...) זה לקח שעה או יותר, ומה שקיצר את הזמן הוא שבאמצע בערך הגיעה בנדיטית והעלתה את הקצב. לפחות זה לא כמו העוגה הקטלנית מיומולדת 3 למייפל גלובאל, שבזבזה לי טון שיקויים ולא קיבלתי עליה כלום אקספי או פרסים (הייתי בערך רמה 40, ולא היה לי שום סיכוי ליד החזקים שירו בה)

למעלה