תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

לבנדר א

New member
תראו את מי פגשתי!

לא מאוד חזק, עשה נזק של 1 או MISS, מת אחרי שתי דקות. לא הספקתי לראות מה הוא זרק מלבד כמה שיקויים נוביים (הארנבי תפס בשבילי 5 אליקסיר) אבל ראיתי מישהו אומר שהוא תפס סקיל בוק.

deisy

New member
גם אני פגשתי אותו ../images/Emo6.gif

מעצבן להרוג אותו, למרות שהוא לא מוריד כמעט בכלל... אבל לוקח הרבה זמן וסתם דרופים של use וכלום אקספי... (למרות שעשיתי עליו סולו...)

ווינגז

New member
דווקא את זה את מעלה?

לא עדיף לך את הזה שהרגנו ביחד? [זאת אומרת, אני לא עשיתי כלום, אבל בכל זאת.
]

Guid

New member
פגשתי גם אחד~

בפריון. אבל פחדתי להתעסק איתו... XD השארתי את העבודה לשלושה לוחמים ברמות 70~90. איזה נזק עצבני הם עשו לו... /tapuzforum/images/emo6.gif

icy woman

New member
זה לא סקיל בוק

גם אני פגשתי אחד בליפרי, אלא שהוא היה עם מיליון HP (ככה אמרו לי) ולקח איזה 20 דקות של מספר שחקנים ברמות 100 כדי להרוג אותו. הוא הפיל משהו שנראה כמו סקיל בוק (הבמבי שלי הצליח לאסוף את זה) וזה בעצם שיקוי שמעלה HP, MP, את ההתקפה גם הקוסמית ואת המהירות והקפיצות , סה"כ ב 10 למשך שעה שלמה.

deisy

New member
נראה לי שתלוי בערים שהוא מופיע

ככה החוזק שלו.. אבל הדרופים נשארים use בכל מקרה! ואת! חינכת יופי את הבמבי שלך! הוא לא מפספס אף פעם אה?
תמיד מוצא מה לקחת!

P o o f i

New member
כנ"ל

עשיתי על זה סולו (השתמשתי ברעל
), והוא מת אחרי דקה או שתיים.

P o o f i

New member
../images/Emo12.gif

טיילתי לי בעיר החדשה, הרגתי מפלצות, עשיתי קווסטים ומצאתי כמה כרטיסים ששייכים ל'Monster Book' או משהו. החזיר שלי אסף אותם, והם לא היו בInventory, אבל הופיע מעלי אפקט חמוד כזה וזה רשם שזה נכנס לספר המפלצות. היה כרטיס של רובוט אחד שנפל לי פעמיים, ובפעם השנייה זה הופיע בתור סקיל כזה (
), מצאתי גם כרטיס של רובוט אחר וכרטיס של עקרב. מישהו אמר לי שיש משהו במקלדת שנקרא 'Monster Book', אז בדקתי, ומצאתי. כשלחצתי על זה כלום לא קרה. Huh?

deisy

New member
נקסון שכחו להוציא את הדרופים האלה

או שזו הכנה לסקיל בוק באמת שיש כבר בקוריאני בגדול, זה "ספר מדבקות" שצריך לאסוף קלפים של כל המפלצות רק בצורה וירטואלית... אבל אצלנו יש את הדרופים שעיר החדשה בלבד כרגע והמונסטר בוק עדיין לא קיים.. מה שכן, יש כרטיסים שנותנים מעין סקילים (קפיצה, יותר אקספי וכו'..) ... ותודה לסיון על ההסבר!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהמעורה של הפיאנוס..:)

הייתי שם ונרצחתי באכזריות ע"י הדברים השחורים האלה.... פעם ראשונה על לא אוול בכפי ובפעם השנייה כיאחד מהם התפוצץ אחרי שסיימתי להרוג אותו..F5!

לבנדר א

New member
גם לי זה קרה

עם ה... גושים האלה של אריאנט. היה כתוב על זה שעכשיו כשהסקיל פועל הם יפילו לי יותר מהדברים שלהם.

Guid

New member
Moster Book יגיע בפאץ` הבא, כנראה.‏

זה ספר שמכיל מידע על כל המפלצות במשחק. הספר מגיע ריק וצריך לאסוף כרטיסי מפלצות כדי למלא אותו. הספר יציג כמה HP, MP, EXP‎ יש לכל מפלצת, והבנתי שיש לו עוד כמה דברים מגניבים! יש שמועה שזה יגיע בפאץ` הבא~ ‎:D

למעלה