תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

לבנדר א

New member
באמצע הנסיעה לאורביס

פתאום, ברגע אחד וללא אזהרה מוקדמת... הפכתי לקופסה. כחולה. עם כוכבים. כל הדברים האלה קריפיים לגמרי. חוץ מאלה שבתמונה ראיתי גם איש שלג, הNPC של הילדה הג'ינג'ית מהבית הרדוף והNPC של השומר על הארמון באריאנט.

ReallyWrong

New member
אתמול נכנסתי לבדוק את השינוי בקאש [תודהלאל]

ונכנסתי גם להפי-וויל לבדוק משהו לידיד שלי ופתאום איזה יטי ענקי קפץ עליי
ממש נבהלתי לרגע

Hasselblad

New member
לא הבנתי

זה קורה לבד? אין לך שליטה על זה? ככה סתם פתאום את הופכת לקופסא?

Hasselblad

New member
מה זאת אומרת

ככה פתאום... ואם אני בדיוק נלחמת במפלצות מה קורה? ואיך בדיוק מתנה אמורה להרביץ? אני לא אוהבת הפתעות כאלה... אם הבן זוג שלי יראה שאני מתנה... ואווו הוא בכלל יחשוב שהשתגעתי....

../images/Emo6.gif אני משערת שאת הופכת לאחת הדמויות האלה

רק כשאת בעיר או במקום ללא מפלצות. אחרת.. אני אפילו לא רוצה לתאר לעצמי מה יקרה אם באמצע הריגת כמה keles אני יהפוך למתנה

Hasselblad

New member
המממ נכון לא חשבתי על זה

חבל שאי אפשר לשלוט בזה... דווקא היה לי רעיון על משהו חמוד שאפשר לעשות אבל לא נורא...

deisy

New member
אולי כן אפשר

לא קרה לי.. אבל מישל אמרה שככה פתאום היא הפכה למתנה

deisy

New member
חחחחחח LOL

כשמפלצת נוגעת בך זה נעלם! וקליק ימני של העכבר גם מעלים את זה וכן, ככה פתאום בלי לעשות כלום! גם למישל מהגילד זה קרה! נקרענו מצחוק !

ReallyWrong

New member
מישהו מהגילד אמר לי שזה משהו עם איזה שיקוי

טרנסמישן כזה, שמישהו יכול לקחת ואז ללחוץ על מישהו אחר וזה יהפוך אותו למשהו.. אבל זה לא בטוח

Hasselblad

New member
באמת?

אם זה באמת הקטע... שאתה עושה את זה לאחרים... אז תושבי ברה שרוצים לעזור לי ליצור משהו מגניב ונחמד מתבקשים לשמור ולא לבזבז את השיקוים (כמובן רק אם אתם רוצים אין חובה לאף אחד) איריס גלית ואיציק ממכם אני לא מבקשת אלא דורשת אם זה בעזרת שיקוי לא לבזבז אותו!

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif שיקוי שמקבלים

מהNPC הכי ימני בהאפי וויל צריך להביא לה 50 חתיכות שלג בשביל זה 3 שיקויים, ואז אפשר להכנס למעלה טיפה בצד שמאל למעלה, שם יש NPC שנותן שרשרת וכיסא מגניבים ביותר! שמרו שיקוי אחד לפחות כדי שתוכלו "לקנות" את החפצים! והופכים לדברים בצורה רנדומלית! אני הייתי פעם ראשונה דרקון חיה ופעם שניה חתול-רובוט-דרקון חיה

למעלה