תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

Don Nirtin

New member
רצח נוב רנדומלי בהנסייס.../images/Emo87.gif

וזה בערך היה האירוע המצחיק ביותר של היום. טל 33333333333333333333>>>>>>>>>>>>>>>> תבורך אתה וההומור השחור שלך.

sachar123

New member
יקירי, אתה מטורף ../images/Emo24.gif

סתם ברגע של חולשה אחרי שסיימנו לעבור בכל מיני מקומות ולאסוף כל מיני שטויות, שוחרר לו שקון.... הסוסים החליטו לדרוס מישהו בדרך.... וניר החליט בסופו של דבר לשים קץ להתפרעות הבלתי נשלטת שלהם

Don Nirtin

New member
אתה מטורף גם כן../images/Emo87.gif

אתה זה ששיחרר את השק!! אחרי שהתחפשתי לעכבר!!!

sachar123

New member
נו ברור...

נבהלתי מהעכבר קפצתי, ולא יכולתי להתמודד איתו לו אז שיחררתי שק בתקווה שהם יטפלו בו LMAO איפה בדיוק היית אתמול בלילה כשאני מחכה לך בסינגפור ??????????????????????? F5

Don Nirtin

New member
היו לי דברים אחרים לעשות../images/Emo87.gif

הכנתי מתנת יומולדת לחברה שלי וזה קצת התעכב התחלתי ב9 בבוקר.. וסיימתי רק ב10 בערב בערך...

deisy

New member
טל?

רצחת נובים בהנסיס?
יותר מידי זמן עם ניר נראה לי

sachar123

New member
אז איפה את ???

רצחתי ??? חס ושלום, אני לא רוצח..... היה שם עכבר לבן מפחיד שגם דיבר....הפעלתי עליו את כל הסקילים שיש לי ואין לי וכלום הדבר הזה המשיך לזוז ולדבר... אז כמוצא אחרון הופעל עליו שק זימון.... לא שמתי לב שבצד עמד NOOB ונפגע בסופו של דבר מהעימות הבלתי נמנע עם העכבר

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

טל. ממש הצחקת אותי עכשיו. וזה אחרי שקיבלתי בשורה לא נעימה בנוגע לאיש קרוב ויקר לי שנפטר הלילה מסרטן...

deisy

New member
בוא לגרימס ../images/Emo3.gif

לפחות לא אמרתי היימס
עוד פעם העורב השחור שם

למעלה