תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

לי יש בעיה בלצלם תמונות.

כשאני לוחץ על הכפתור שמצלם, זה כותב לי שאני לא יכול לצלם כרגע, ושאני אנסה יותר מאוחר. ברור שגם יותר מאוחר זה כותב אותו דבר. יש לכם עצה בשבילי?

Guid

New member
לא צריך מדפסת~

ברגע שאתה לוחץ על פרינט סקרין זה אוטומטית מצלם את המסך ובשביל להוציא את הצילומסך הזה אתה צריך להיכנס לצייר ולעשות עריכה>הדבק... פשוט~

לבנדר א

New member
ולחשוב ששמחתי כשהוא התחיל לדבר...

הם יכולים להיות מרושעים, היצורים הפרוותיים הקטנים האלה. ראו הוזהרתם.

deisy

New member
../images/Emo6.gif

חכי הוא עוד יקרא לך "מסריחה"
לפחות הוא לא אומר לך cc plz

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

לא ראית את האישלג שלי..XD "אני אוהבת אותך"..."LOUDER!" "חמודי"..."ומה אני צריך לעשות עם זה?" "תדבר"..."אני לא אדבר רק כי מתחשק לך!" "מרי קריסמס"..."איפה המתנות שלי?!?!" לכי תביני-אנשי שלג..<<"

ReallyWrong

New member
איך שראיתי את הכותרת אמרתי לעצמי

"היא בטח אמרה לארנב שלה hug" אכן מרושעים, למרות שהארנבון שלי כבר מתחיל להיות נשמאמי

icy woman

New member
קים

את חושבת שסתם קיבלת ארנב מהמשפחה? זה כדי שתמיד יהיה מישהו שיירד עלייך, גם כשאנחנו לא מחוברים...

למעלה