תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

לבנדר א

New member
אנשים סתומים בCPQ

(בבקשה להסתכל על התמונה רק בסוף ההודעה) כל מה שרציתי היה להכנס לcoin farm 2v2. באמת. אין לי בעיה שאנשים לא יודעים מה זה coin farm, אחרי הכול גם אני לא ידעתי בהתחלה. אבל כשאני צועקת joining coin farm,, אתה מצפה שמי שיזמין אותי לפארטי ידע מה זה, לא? אז לא. רוב הזמן אף אחד מהקבוצה לא ידע מה זה, ולא אמרו שהם לא יודעים מה זה, ולא הודיעו לי שזה לא זה. נכנסתי למשחק אופטימית אז ניסיתי להסביר, אבל כנראה שלאף אחד לא אכפת מה זה, או שאמרתי שאני רוצה את זה, או ממני, אלא אם אני עוזבת את הקבוצה, וגם אז לא. לאחר כמה קבוצות כושלות, ממש התעצבנתי והתחלתי לצעוק: joining 2v2 COIN FARM pq, with ppl who KNOW HOW TO DO COIN FARM. כמה פעמים הזמינו אותי לקבוצה, ואני, שכבר הייתי מנוסה ומעוצבנת, נכנסתי איתם לצ'אט ושאלתי אם הם יודעים איך לעשות COIN FARM. הנה התגובות שקיבלתי. (כן, עכשיו אפשר להסתכל על התמונה)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|חחחחחח אבוי!../images/Emo6.gif

אבל טוב, גם אני לא ידעתי איך עד שלא הסבירו לי. אם את בברה אני אשמח לעשות איתך COIN FARM [כשאני אצליח להניח את הידיים שלי על המחשב ליותר מ15 דקות!..:p]

MiRi XD

New member
סורי על הנוביות אבל~~

מזה coin fram?? אני יודעת מזה trade wins, אבל בחיים לא שמעתי על coin frame..

eboy10

New member
קוין פארם

זה כשמזמנים אחד לשני כמה שיותר טדי'ס. ככה יש מלא מפלצות קלות להריגה מסביבך ונופלים מלא מטבעות!

לבנדר א

New member
או toy trojans

לחזקים יותר, שרוצים גם לשיג יותר EXP. אני בכיף מחסלת אותם כבר.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

WILLOSAN אותיות גדולות כדי שתהיי בטוחה איזה אות היא מה..XD

לבנדר א

New member
OMG, תראו מה מצאתי בתיקייה ישנה!

תחת השם wizet... וואי זה היה מזמן! הלוחם הזה של אח שלי כבר רמה 50 ונטוש, ההודעה למעלה זה על החיה החדשה- פנדה... הנר הזה בצד היה מפלצת של היומולדת הראשונה, והקוסמת משמאל? זאת הפריסטית שלי. כן כן. יש שם עוד מלא דברים, היה ממש כיף לראות ולהזכר בנוביות המאושרת של אז, שהכול היה מופלא ולא מוכר והיה צריך לחקור הכול... וואו.

למעלה