תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

deisy

New member
מלחמת KS בבית הרדוף ../images/Emo3.gif

כבר הייתי על סף לעוף משם, לא היה לי כבר כוח למלחמות האלה עם האססיאנים המעצבנים האלה! תמיד בדאבלים זה ככה! הם פשוט נוראים שם! ואז איציק "צעק" עלי שלא אוותר ושהוא שולח חבר לעזור לי... ואז החבר לחש לי גם שלא אעיז לזוז משם... אז נשארתי.. ובסופו של דבר זה היה פשוט משעשע! כשהחבר הגיע, קוסם קרח עבודה רביעית, הוא ניטרל אותם לחלוטין! הם היו בשוק! אבל לא.. לא התיאשו... הוא הלך הם חזרו, החמוד כנראה צפה את זה מראש ואמר לי שהוא באיזור ואודיע לו כשהם חוזרים
.. אז המלחמה הזו נמשכה משהו כמו 3/4 שעה!!! והוא היה שם וניטרל אותם שוב ושוב... פשוט לא יאומן איך הם לא ויתרו! בשלב מסויים זה פשוט נהיה "משחק" שלו איתם
כן, בסוף הצלחתי לעלות רמה!
ותודה איציק!
זה בהחלט בזכותך ובזכותו!

tinkiwinky

New member
מגניבבבבבבב

כל הכבוד לעוזרים ואיזה סקילים מגניבים של קוסם קרח לעבודה רביעית!!!!!!!

IceFairy

New member
גליתוש, הנקמה המתוקה שלך עוד תגיע...

האססינים ה"חביבים" האלו, מראים כמה הם חזקים במקומות חלשים כמו הבית הרדוף, חכי חכי, כשאת תהיי עבודה רביעית מי יהיו ה"קליינטים" הכבדים שלך בליץ', מי אם לא האססינים/הרמיטים, אז הם מראים כמה הם חלשים. אחחחחחח, אין נקמה מתוקה יותר מזאת, כבישופ את חזקה מהם פי מליון. וכן, כשאתם הייתם עסוקים עם מלחמה אחת, אני נאלצתי להגיע על הבישופית שלי כדי לנטרל איזה אססין עתידי ברמה 19 שעשה KS לבן שלי, ניטרלתי לו את כל העץ, הוא קילל כמובן, הרי זה אופי אצל האססינים אבל הוא נעלם תוך שניות. והכי קטע, כשהבן שלי מחכה שאני אגיע, הגעתי על הסילבר מיין (מי שרואה סילבר מיין לא יכול להתבלבל ולדעת שמדובר בעבודה רביעית) הKSר אומר לי "Don't ks" ואני" O_O, סליחה?, אתה לא חושב שאתה חוצפן? הגעתי לכאן רק בגלל שאתה עושה "KS, הוא המשיך לנסות, ראה אחרי שתי נסיונות כשהוא מנסה בכל מיני קומות בעץ להרוג, אני עוקבת אחריו ועם הג'נסיס פשוט מחקתי את כל המפלצות בעץ, הוא קילל, התעצבן, ונעלם. אין מה לעשות, אבל היום שלהם מגיע ובגדול!!! את עוד תצחקי עליהם, איך אומרים, צוחק מי שצוחק אחרון, אני מעולם לא ויתרתי על מלחמות בבית הרדוף.

deisy

New member
כן ראיתי שגם את היית עסוקה ../images/Emo8.gif

במלחמה אחרת.... אחחחחח אני מחכה לג'ניס שלי

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אךךך כמה שאני מחכה

לזליזזארד שלי.. לכל האסיסיאנים אני אקח מחיר כפול בליצים!

deisy

New member
אז אני אגיד

שאני מקווה שאתה לאעושה KS כמוהם
זה הפך לאישיו נגד האססינים בעיקר כי זו התדמית שהם קיבלו, רוב האנשים שאוהבים לעשות KS פותחים אססין כי הכי קל לעשות איתו KS... כתבתי כבר קודם באחד השרשורים, זה לא הדמות זה השחקן שמאחורי המסך שמתפעל את הדמות... בהחלט יש אססיאנים נחמדים, אבל הרוב לא לצערי....

למעלה