תמונות

Don Nirtin

New member
חבר'ה- ייעוץ שיפור דמות../images/Emo87.gif

ממה הכי דחוף להיפטר ולמצוא ציוד חדש? תעשו לי סדר עדיפיויות. 31 M בתקציב. קחו את זה בחשבון. (מאור- תודה.
)

sapir aloud555

New member
הממ, חליפה

עדיף לשנות למשהו עם יותר Int. (חליפות שחורות - Dark בדר"כ מביאות הכי הרבה Int) בבזיל יש אחד חביב ב725k (נכון לעכשיו). אבל אני מניחה שתוכל למצוא יותר משודרגים במשחק עצמו. ונשק - גם לנסות לשפר, או Evil Wings יותר טוב, או לחכות ל75 לDark Ritual (זה בדר"כ זול, אז אולי עדיף לך לחכות) יש גם Angel Wings שאתה יכול לנסות לקנות, אבל אני לא ממש בטוחה במחירים של זה. בקשר לשאר - אפשר לשדרג גלימה או עגילים, זה תלוי בכמה אתה מוכן יותר להשקיע. אבל הכי חשוב לדעתי זה הOverall. (ואני מניחה שיש אנשים מברה שיכולים למכור לך פריטים ישנים שלהם, יש פה די הרבה מברה. בכל אופן, בהצלחה!)

NevaEva

New member
אוברול דחוף. לא חייב משופר.

רק לפחות שיהיה לו יותר INT מLUK לפני השיפור.. אני חושב שאוברול חום ושחור לרמה 68 הם כאלו שמביאים יותר INT מLUK. זה השיפור הכי דחוף שאתה יכול לעשות.

לבנדר א

New member
לדעתי, גלימה ועגילים

עגילים עד כמה שאני יודעת עולים הרבה, אני כל הזמן רואה מגילות 60% INT לעגילים ב4.5M בFM, אבל גלימה יותר זולה... אתה יכול לקנות בFM אחת מוכנה, אני מניחה שזה יעלה כמה מליונים (לא יודעת כמה בדיוק) ומגילות עולות בערך 200K-400K כל אחת (10%, כי בהם אני מתעניינת, אני לא יודעת כמה 60% שווים). אפשר לשיג אותם מLMPQ, ואני מניחה שגם בOPQ אבל אל תסמוך על זה. בכל מקרה, אפשר להשיג גלימה עם 5-6 INT ב4-5M, אאל"ט. אולי פחות אולי יותר. בהצלחה!

spongbob

New member
../images/Emo110.gif שפר כובע כפפות נעליים ואובראול

לרמה הנוכחית שלך, אחר"כ תחכה ל75 ותקנה dark ritual כמו שליאת אמרה פה. שפר גלימה, לא חייבת להיות סופר גודלית.. גלימה בסך 12 מיליון יכולה להספיק לעת עתה. אחר"כ תחסוך לעגילים טובים באיזה 15 מיל ככה.. בהצלחה!

למעלה