תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

אתמול התחרפנתי../images/Emo118.gif

[יותר כמו היום ב8 בבוקר] אני בחיים לא מוצא דברים שווים, זה ממש עצוב. ופתאום ברמה 71 הנעל היפה נופלת לי, הייתי בשוק XD שתבינו, עד היום לא מצאתי את הDeed to the land, ויש לי את כל שאר הדברים למשימה של בלאקבול בתיק. -_- עכשיו השאלה: להשתמש למשימה או למכור? ם:

../images/Emo6.gif?../images/Emo23.gif../images/Emo118.gif

אבל הפרס למשימה הזאת לא כזה שווה, לא?
[זה עדין בתיק שלי אם את רוצה ם:]

sapir aloud555

New member
וטפ,

היית אומר לי שאין לך Deed, מצאתי 2 ומכרתי לTrade shop. בכלאופן - סיים את המשימה. עדיף. (ואל תלחץ על הפיה שוב, זו משימה חוזרת)

ווינגז

New member
זה לא הקטע של השווי הכספי,

כואב לי בעיניים כשיש לי קווסטים שצריך לעשות ואני לא מסיימת אותם (תשאל את ספיר, נוּ, עד כמה שזכור לי אנחנו אותו הדבר בקטע הזה)

../images/Emo6.gifכיף לך../images/Emo118.gif

ככה את אשכרה עושה אותם. אני בקושי עושה קווסטים והכל אצלי מפוצץ
אני לא יודע במה להתחיל.

Miss Naama

New member
גם לי ככה ;;

ועכשיו אני בהיסטריה, כי כל רמות 30~40 בערך עליתי בCPQ ויש כ"כ הרבה קווסטים לרמות 30~40. התחלתי אותם ואני כזה מנסה לעשות את כולם בבת אחת ואז האיטם אינבנטורי שלי מתפוצץ ואני צריכה לזרוק חפצי קווסט ובההה.

ואו אצלי זה ממש עצוב../images/Emo118.gif

יש לי רק 5 סלוטים פנויים בETC כי כל השאר זה דברים שאני אוסף לקווסטים ואז מפסיק באמצע
.. ובאמת העליה שלי היתה ברובה PQים, אז המשימות נשארו מאחור C:

icy woman

New member
same-same

גם אני לא מסוגלת להמשיך הלאה בלי לסיים את הקווסטים. חייבת להקטין הרשימה. לכן אני תקועה כ"כ הרבה זמן עם PPQ, כי אני מחכה למפתח נוסף לסיים את הקווסטים השייכים לפיקיו המעצבן הזה.

הטיZרית

New member
אם מישהו בסקניה צריך עזרה...

בויקטוריה... אני שם.. אוספת בובות... משתעממת... אז תיקראו לי אם בא לכם
XxTherionxX

למעלה