תמונות

IceFairy

New member
so do i =]

ואאא, מצ'עמם, הולכת לעשות קצת CPQ התאהבתי בפיקיו הזה =] עליתי 4 רמות בפחות מיממה, ועוד מעט עולה שוב רמה, 40 עם הפייג'. זהו, הפריסט שלי עכשיו בפסק זמן, לא מתאמנת עליה, נגמר הכסף =\ מרשה לכווווווולם לעבור אותי ולהגיע לעבודה רביעית, לי זה יקח עוד הרבה זמן, אין לי כסף לאימונים לצערי, הייתי צריכה להיות בישופ לפני יותר מחודש, כך שאין מה לעשות, פשוט לחכות שיתמזל מזלי ואשיג תפוח או שניים בAPQ. בינתיים, משקיעה בפייג' המדהימה, יש לה כוחות מדהימים, כל כך נהנית להתאמן איתה, זה שינוי אדיר לעומת הפריסטים המשעממים והחלשים, אלו שתלויים באחרים, יאק, זה מגעיל אותי, נהנית מסולו.

Don Nirtin

New member
...../images/Emo87.gif

י שלי תפוח אחד שנשאר לי שליאת נתנה לי בזמנו. אני אניח לך לתת לי שוחד מכל סוג כלשהו כדי לקבל אותו
. ואני עובד במרץ על עבודה שלישית. קדימה
רק עוד 2 רמות

IceFairy

New member
good luck ../images/Emo23.gif

יצרתי שחקן בן לפני חודשיים בערך, אני אחתן את הפייג' איתו כשהיא תהיה גבוהה יותר ברמות, בסביבות עבודה שלישית, ואז אעשה APQ אחד אחרי השני, אחד עם הפריסט ומיד לאחריו עם הפייג' שאז תהיה WHITE KNIGHT. אולי משם תבוא הישועה =\

miss_t

New member
../images/Emo45.gif אמוריה PQ ממש רווחי!

אז את עובדת על הפייג' ומשאירה את הפריסט במתחם של APQ?

IceFairy

New member
לא, אני משאירה את הפריסט באזור של הפייג'

כך שכשיש לי מחשב פנוי ברשת, אני יכולה לאמן את הפייג' בעזרת הפריסט, כשמגיע הזמן ל-APQ, אני חוזרת לויקטוריה. עצוב.

miss_t

New member
אין מקומות טובים לאימון הפייג בויקטוריה?

דאנגן?

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

ואני עוד התבכיינתי שהיה לי קשה להגיע ל40 אלף ניסיון

spongbob

New member
../images/Emo110.gif נירצ'וק

40 אלף אצלי זה בערך 2 אחוז.. חחח בתכלס כמה אתה צריך כדי לעלות רמה? אני צריך 4844001 אקספעי.. בעע תמשיך להתלונן

למעלה