תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

spongbob

New member
../images/Emo110.gif הקאש החדש שבא

אבא של השותף שלי קונה לנו קאש וככה השחקן יראה =] שמאל זה איך הוא יראה ימין זה איך הוא עכשיו תנו חוות דעת [בנות, אני פנוי]

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| קניתי את זה ../images/Emo3.gif

אני חושבת שזה די חמוד. D:

tinkiwinky

New member
זה לא קאש

זה מהגצ'פון וזה מוסיף לססטים ויקר מאוד (כמאזומ)

יש לי תמונה חמודה מתחרות...

הגיילד שלי עשה תחרות נחמדה.המאסטר וג'וניור אמרו לשלוח להם תמונות יפות,מצחיקות או סתם ומי שישלח את התמונה הכי יפה לדעתם הם יביאו לו 10 דולר ל-nx אז שלחתי את התמונה הזאת ובסוף לא זכיתי -__- .

deisy

New member
אתה בטוח שזה אותו כוכב???

הרי זה מהתקופה שקישטו את עץ חג המולד... אין לו שימוש מעבר לזה

בדיוק

והוא מאד נדיר גם בחג..... כל דבר שנישאר אחרי חג אחרי 5-6 חודשים שווה המון .... כי כולם רוצים להיתגאות שהם שמרו .... (לפחות אני וחברים )

deisy

New member
../images/Emo6.gif

כשהבן שלי קיבל אותו הוא התבאס עליו רצח....
אם הוא היה יודע שאפשר למכור אותו ב 99M....

IceFairy

New member
haha לפי הצ'אט אני רואה שהתמונה צולמה היום

חחחחחחחחחחחחחחחחחח, ניררר, אני תמיד מזהה את עצמי בתמונות שלך, אמרתי לך את זה כבר מזמממממן.

Don Nirtin

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif

ואני תמיד תופס אותך כי רוב הזמן את מברברת בBUDDY אז קשה לא לפספס אותך

IceFairy

New member
האהא, מה אני אעשה, יש לי חברים שאוהבים לדבר

איתי, including you, dear!

למעלה