תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

D amaged R oses

New member
נלחמתי בווילד קארגו ~מאושרת~

ומתתי עם הלוחמים האלה עם הספיר. איך MS מצפים שאני אהרוג כמה כאלה בשביל להשיג את הכדורי SPIRIT האלה לקווסט?! זה בלתי אפשרי!

miss_t

New member
עזבי את זה, אחרי זה נפתח לך עוד קווסט

להרוג macis ואת הspear ששם באזור ולהשיג ספירט שלהם. מזל שאני קלריקית, אנשים עזרו לי בקווסט הזה, אבל זה בהחלט קווסט שאפשר לשמור למאוחר יותר. ד"א- יש מפה למעלה שמלאה רק בקרגוס- כך שאולי יהיה לך יותר קל להרוג- יש לך קרח, את יכולה בכיף לכסח אותם (או לחכות להתחזקות- מקססת הקפאה? ואת מדיטציה?)

ווינגז

New member
זה בערך המקום היחיד שאני מתה בו ../images/Emo6.gif

(זה עם ה-Macis), וגם אני קלריקית. תשאלו את ספיר, היא תמיד באה איתי עם דמות ברמה גבוהה, ואני לחוצה בטירוף ולא מסכימה לרדת מהחבלים לבדוק אם יש את הדרופים שאני צריכה.
הפיתרון שמצאתי הוא ללכת לשם רק אחרי שעולים רמה, כשאין אחוזים לאבד. מאוד אופטימי, אבל בסופו של דבר אני אסיים עם הקווסט הזה, ותודה לספיר (ויעל התומכת הנפשית) שהביאוני עד הלום.

ווינגז

New member
עם MG ../images/Emo7.gif

מתתי בעיקר בתקופת הלאגים האכזרית שהייתה לי (אם את זוכרת), בפעמים האחרונות שהיינו שם הייתי בסדר גמור יחסית.

miss_t

New member
טוב, האמת שגם...

אני עבדתי לפי שיטת החבלים במקצת, הרמות הגבוהות שעשו CC והלכו לחפש את הJROG הרגו את המפה ואני עברתי עליה עם טלפורט (הם לא רצו שאני ארדוף אחריהם וארפא יותר מידי..) דרך אגב, טלפורט ממוקסס עובר את הMACIS בלי להפגע.

D amaged R oses

New member
זאת המשימה שיש לי

סיימתי את זאת עם הבקבוקים הסגולים
ולא קל לי עם הקרגוס כי הקרח שלי הוא עדיין לא מכה מרובה, רק אחד אחד. קל לי שהם אחד לידי, אני מקפיאה עד לפחות ש3/4 מהחיים יורדים, ואז ממשיכה. ואם יש כמות ענקית אני משתמשת בברקים, אבל מטעינה כמה פעמים אמפי והHP. [ואת עשיתי בערך רק 3 פעמים. אני לא מספיק חזקה מולם ויש לי דמג' של 200+
]

miss_t

New member
אולי כדאי לסגור את המשימה ברמה 60

אאל"ט הפרס מתאים לרמה 60 (נעליים?)

D amaged R oses

New member
הפרס זה

EXP ושיקויים סגולים [כל HP וMP] אבל אני לא לחוצה עם המשימה גם ככה :)

למעלה