תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

הלכתי ללודי ופתאום אני קולטת עוגות נופלות עליי מהשמיים, בלע... אבל היה מצחיק ללכת ולחזור אחרי חצי שעה ולראות ששום דבר עוד לא מת שם..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

ובדרך לדאנג'ן מפריון נתקלתי בו..0.O הייתי בטוחה שהוא ירצח אותי על המקום, אבל הוא עשה לי 200 נזק בערך ואפילו הצלחתי להרביץ לו קצת [1.1 אבל לא משנה הצלחתי לא לעשות MISS] כן היה מצחיק..XP

Nightfall Queen

New member
../images/Emo95.gif

אני מאורסת
ושבוע הבא/עוד שבועיים אני מתחתנת.[כשהחבר יקבל את הקאש P:]

StavKP

New member
מזל טוב לינה! ../images/Emo213.gif

בטבע יש דבר אחד שאפילו הגדולות, החזקות והאמיצות שבחיות פוחדות ממנו..... מנוסת הבהלה של הפילים

D amaged R oses

New member
הגנבת החדשה שלי - מספר 3../images/Emo3.gif

הספקתי לפתוח אחת, ורציתי אותה בברה, אז פתחתי שוב, והיא הייתה משום מה חלשה. אבל הAP שלהן היו אותו דבר, אז פתחתי שוב ובמשך 40 דק' בערך גילגלתי את הקוביה הזאת
ועכשיו אני יותר מרוצה :) היא מהממת, ויצא לה שיער כמו שרציתי! סופסוף. n shes gonna kick ass ^^

למעלה