תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

SimsY

New member
אם כבר אז כבר

הורדתי את כל ה-NX שקיבלתי זה באמת נחמד אבל אם יש לך לאגים החתול גם ילגג וזה די לא כיף, וגם אם אין לך וינג בוטס ומשקפת אתה צריך ללכת על הדברים כדי שהוא ייקח אותם - זה לא שווה לקנות רק ווינגבוטס בגלל שהמרחק שהוא יכול ללכת איתם זה אולי סנטימטר ואתה לא יכול לקנות רק את המשקפת (לא יכול קונה רק סלמי, סלמי זה מבצע מקוניאק) אומנם הוא לא ממש צייתן וחשבתי על זה כלב הרבה יותר מהר עולים איתו רמות (של החיה) אבל מה לעשות אני כל הזמן רציתי רק חתול - בואו נלך עכשיו אל הקאשופ יש שם חתול יש שם חתול יש שם חתול ששר רק שיר אחד הוא שר מיאו מיאו מיאו מוקדם מאוד בבוקר מיאו מיאו מיאו בצהריים גם מיאו מיאו מיאו כשיורד הערב מיאו מיאו מיאו לפני שהוא נרדם אז גמרנו אני רציתי חתול
אני מחכה שיהיה לי עוד NX כדי שאני אוכל לקנות לו גם שם. אגב אני חשבתי על זה הרי יש מקומות כמו HHG1 שאנשים לא מרימים שם את הדרופים שלהם - אז מה הבעייה לשבת שם ולתת לחתול לאסוף את הכל (אם יש לך משקלי קסם הוא יקח גם ציוד של אחרים אם הם לא מרימים) שפשוט יישב על החציר והחתול יילך לאסוף כל הלילה בזמן שאתה יושן. רעיון טוב נכון ? לא!
החתול מאבד 1 נקודה שובע כל דקה או דקה וחצי תלוי בכמה הוא פעיל - ז"א אחרי שעה או אפילו פחות הוא יגיע לאפס הוא יישבר ויחזור לרשימת הציוד של הקאשופ ויירד לך המון קרבה לחיה.

למשל ....

בסאקורה סליון היה מישו רמה 12 עם כלב הוא ניתלה על חבל והרוויח 1.5 מיל באותו לילה (חבר שלי)

SimsY

New member
זה בלתי אפשרי

א. חתול מחזיק בלי שיתנו לו לאכול פחות משעה לפני שהוא גווע, וכלב שהוא הרבה יותר רעב מחתול מחזיק הרבה פחות אז איך הוא יכל להחזיק מעמד כל הלילה ? ב. גם אם החבר שלך היה ער כל הלילה כדי להשאיר את הכלב בחיים - זה לא אפשרי שהוא נתלה על חבל והכלב אסף - כי אם אתה נתלה על חבל החיה נתלת עלייך ולא זזה - החיה אוספת רק אם היא על הרגליים - אם אתה נתלה על חבל היא לא יכולה לזוז כי תלוייה עלייך ולא זזה אלא אם כן אתה יורד מהחבל.

SimsY

New member
אני לא אמרתי שהוא שיקר

אני רק אמרתי שזה לא יכול להיות מה שהוא אמר.

Elizab3th

New member
איזה חמודדד, אני רוצה גם, הלואי והיה לי NX

לקנות את הארנב הורוד
אבל גם החתול מתוק
תתחדש.

SimsY

New member
../images/Emo51.gif

מה עם לקנות NX ? ומה עם הטרייד שופ ? אפשר להרוויח הון תועפות מדגים מבובות מקוללות מסוליד הורנס מבערך כל השאריות - יש לי כבר 10K רק משאריות - אני כל הזמן דואג להיות מתחת למחיר השוק ושיהיו 500 מכל דבר כדי שיהיה מספיק למכור לכל הקונים ואז העניינים עם קצת מזל זזים.

SimsY

New member
אם הייתי מצליח לשמור עד עכשיו

אז הייתי יכול לקנות אותו רק ממכירה של חפצים כי אני כבר ב-10K NX מחפצים אבל לא היה לי כח לחכות יותר אז הלכתי לקנות.

וגם לי יש חיה חדשה ../images/Emo99.gif

לא תאמינו אבל בסוף החלטתי להשקיע כמו שצריך וקניתי דרקון
ממש היום בבוקר. אין תמונה... אבל...
אני מה זה שמחה.. כזה COOL

למעלה