תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל)

XxTherionxX

New member
ולזה קוראים בעברית....

MAZAL ME HA TAHAT וההסבר... איזה טמבל אחד מה BL שלי רצה לעזור לי להשיג מדליה... אז הוא אמר שצריך להרוג את הדברים האלה... אמרנו לי שכולנו נמות... והוא התעקש... אז הוא פגע בה... והיא פגעה בהם ושיתקה אותם... שניהם קפצו והצליחו לעבור חזרה דרך הפורטל... ורק אני עפתי שמאלה... מהלחץ העברתי צ'אנל... ונחתתי על אחד אחר... פתחתי את ה USE וישר לחצתי על מפה לחזרה לעיר הקרובה... כשכל זה נגמר בשלום... עשינו טיול לאיזה סוג מוזר של ויקינגים... ואז בא האקר מניאק... ונהרגתי
אז מה עכשיו? שוב יקח לי חודשיים לעלות רמה?? מייפל שוב מפוצץ בהאקרים.... -_-

XxTherionxX

New member
מה שחבל שלא צילמתי...

לפני שעברנו לויקינגים במקום שנהרגתי... מצאתי מפה שבדיוק ברח משם האקר... במקום מעולה לעמוד ולרצוח דברים עם AR והרגתי לבד פפלוטוס (לפחות ככה אמרו לי שקוראים לזה) אני הולכת לחפש תמונה באתר לראות איך קוראים לזה... כבר חוזרת

XxTherionxX

New member
אמרו לי עכשיו שזה כנראה אחד מה FAKE BOSS

אבל לא נראה לי... לקח לי איזה 2 וחצי 3 דקות להרוג את זה O.O

XxTherionxX

New member
אררררררררררר

אולי יום אחד שממש ישעמם לי ויתחשמק לי למות.... לשם אני אלך

TblaGbla

New member
אני הייתי שם כמה פעמים, לא 100+..

אנשים ברמה 85 מכל העבודות באים לשם, יש קווסט שממנה מסיגים חלק שם פזאל ואז אפשר לזמן אותו, ואם מסיימים את הקווסט אי אפשר להגיש יותר את החלקי פזאל אבל מקבלים לודביליום קאפ (CAPE) שזאת הגלימה הכי טובה במשחק, לרמה 100 אני חושב ולא תהיה לך בעיה למות שם, ישלו קסם כמו לזאקום שמוריד את הHP והMP ל 1 ואז זה מצב מסוכן =\

בעיקרון אם אני מתרחק ממנו../images/Emo108.gif

ולא פוגע ביצורים הקטנים הלאה, אני יכול לשרוד, אבל אין לי כ"כ עם מי ללכת, אולי אני אארגן משהו עם הגילד שלי, כולנו בסביבות ה80 ככה אבל סתם נלך למות שם..

כן, המדליה נזרקת מהן../images/Emo108.gif

ומהגייט קיפרס, שהם בצד השני. אם את בקהיני אני יכול לעשות לך להרוג גייטקיפרים ולהשיג את המדליה [לקח לי איזה שעה -_-], אני מקפיא D: מה שהרגת זה אכן הבוס המזוייף, לבוס האמיתי את צריכה את המדליה [ולהיות 80+], הוא מוריד -הרבה- יותר ממה שהרגת, וגם יש לו חדש משלו וזה D:

למעלה