תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל)

spongbob

New member
../images/Emo110.gif בוק שלי וגם קצת של ניר

*יש לי אישור מניראחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל יצאתי לחפש את חברי הפורום וגילית שניר עם בgolmes ב temple שלהם אז הלכתי לבקר מרוב שהוא היה המום בא גולם וחיסל אותו =P אחריי זה הלכנו לfog ושוב גולם [הפעם שחור!] חיסל אותו.. והנה סתם בוק נחמד שלי... שימו לב שבתמונה שמאל למטה אפילו הnpc אומרת שלום! בתמונה ימינית למטה עשיתי מעשה בלתי יאמן! קפתי עם כיסא חייכתי אמרתי hi tapuz וצילמתי! איזה מיומנות!

Robinho1

New member
נחמד אבל..

למה אתה לובש אתה הEquip האלה?._. אה, וקוסם קרח או אש?

miss_t

New member
הסאונה ראב מסוקרלת?

אם לא- אולי עדיף ללבוש כובע ואובראול לרמה שלך שמוסיפים INT ו LUK ויעלו בקצת את הדמג' בנוסף- מה לגבי הstats שלך? DEX STE 4/4 ? האם אתה מעלה נכון סטאטים? זהו בעקרון...

miss_t

New member
חבל, זה די יעיל

אני מניחה שאתה מתאמן במקום מתאים וחוסך כמה שאתה יכול. תאסוף הכל תמכור מה שאפשר לאנשים ואולי אפילו עדיף ללבוש בגד פשוט ד"א? איזה שרת אתה? בגדים לרמה 40 לא אמורים לעלות יותר מידי- אולי האובראול יכול להגיע לסביבות ה 100K (אתה יכול כמובן לבדוק בבאסיל מחירים ואפילו להציע לקנות- הרי ידוע שהמחירים שם זולים בדר"כ )

למעלה