תמונות של

הדס ח

New member
תמונות של ../images/Emo82.gif

חברים יקרים, לצורך עבודת המאסטר שלי אני זקוקה לתמונות פנים של
בארץ בתקופות שונות. אנא חפשו באלבומי התמונות שלכם אם ישנן תמונות שאפשר להבחין בהן בעיצוב הפנים, אם יש לכם עיתונים ישנים בהם מופיעות תמונות פנים של בתים, ספרים שונים.... כל דבר אחר שעולה בדעתכם. כמובן שמיותר להזכיר שכל חומר שאקבל יצולם ויוחזר במהירות לבעליו. תודה לכולכם מראש
הדס

הדס ח

New member
ארנון

כן... זה הכיוון..... חוץ מהתמונה האחרונה שהעיצוב שם קצת "בעייתי" אבל מענין..... ושוב, מה זה אתר התמונות?? תודה הדס

אכן זה האתר../images/Emo70.gif

הדס, באתר זה שדני הפנה אליו - ניתן לבצע חיפוש לפי חתכים שונים ומילים שונות. מאגר עצום ביותר של תמונות מרתקות ועשירות. ליד כל תמונה - הסבר אודותיה (אם קיים), כמו גם פרטים "ביבליוגרפיים". ארנון

snowe

New member
../images/Emo45.gifתודה על הארתך

ממש נדהמתי מהאתר שהפנית אליו לא ידעתי שקיים אתר כזה ונראה שהשקיעו בו רבות תודה

avitalit

New member
שלום הדס . את ממש עסוקה ..

אז ככה . בעיתוני "לאישה" ו "את" משנות השבעים והשמונים בטח תמצאי המוני תמונות במדור "עיצוב וסגנון" . אלו אמנם עיצובים קצת "חריגים" לעומת ה"סטנדרט" שרווח - אבל גם זה משהו . ניתן לראות את הגיליונות הנ"ל בבית אריאלה בארכיון . מלבד זה - אחפש בבית ואם יהיה משהו - אשלח . בהצלחה

הדס ח

New member
נכון, אבל....

עיתונים זה מקור מאד בעייתי מבחינתי כי ההמלצות הן לא מה שקיים בפועל. אני מחפשת בעיקר את מה שאכן היה במציאות ברוב הבתים. גם היום אפשר לראות המלצות או בתים יוצאי דופן שעליהם נוהגים לכתוב וזה בטח לא איך שנראים הבתים של כולנו... או לפחות רובנו..... אני לא מחפשת את יוצא הדופן והשונה אלא את הממוצע והמקובל.... הדס

כוכה

New member
רק בספריות

במקרה אני חוזרת הרגע מחיפושים בענייני עבודה בבית-אריאלה. אם קשה לך להגיע לאזור המרכז - קיימות באזור הצפון. וחוץ מזה כנסי לאתר התמונות הלאומי, בטוחה שתמצאי גם שם. בהצלחה.

ornan

New member
ממליצה על הספר "סיפורי בתים"

שבעריכת זאב ענר, מספר על 70 בתים הקשורים לתולדות הישוב, הספר מלווה בצילומים מרהיבים. אם את מעוניינת בספר לתקופת מה אוכל להשאיל לך אותו. בהצלחה ארנה כמובן שאפשפש ב"ארכיון הפרטי" שלי וגם בבית הספר.

הדס ח

New member
אורנה

תודה על ההמלצה. אני משערת שאמצא את הספר. תודה מראש גם על החיפוש גם בארכיון הפרטי...... הדס

ornan

New member
עברתי על רוב הספרים../images/Emo63.gif

בכולם תמונות של הבתים מבחוץ. כדאי לפנות למוזיאון בזכרון, פתח -תקוה, חדרה ושאר המושבות אולי ברשותם תמונות שאת מחפשת. אני אמשיך לחפש ארנה

הדס ח

New member
אורנה

תודה על כל המאמצים. הכוונה שלי היא גם לתמונות משנות החמישים-ששים-שבעים-שמונים. הדס

ornan

New member
זה כבר קל

אדאג להעביר לך ביום רביעי או חמישי ארנה

האם זהו הכיוון שלך../images/Emo35.gif

הלכתי בעקבות העצה של כוכה לחיפוש בארכיון התצלומים הלאומי. חפשתי את המילים: House, Inside וקיבלתי כמה תוצאות. הנה הן, |הגדש|מבלי לפגוע בזכויות היוצרים שעל התמונות, כפי שמופיעות באתר. ארנון

למעלה