יש תוכנה שקוראים לה poster 7 ולפי השם שלה אתה יכול לנחש מה היא עושה, היא מאפשרת לך להדפיס פוסטרים לפי בחירתך אז מה שעשיתי זה פשוט חיפשתי תמונה יפה של יער באיכות גבוהה והדפסתי אותה במידות של הטרריום על כמה דפים והדבקתי, (לא בגלל המחיר אלא בגלל שלמי יש כח ללכת ולחפש איזה טפט באיזה חור ) יצא דיי נחמד לדעתי (פרסמתי תמונות של הטרריום לפני איזה שבועיים שלוש אני חושב, אתה יכול לחפש ולהתרשם). חג שבועות צמייח
השאלה מה גודל הטרריום שלך!! כי דף של מדפסת הוא באורך 20 ס"מ וברוחב 20 ס"מ משהו כזה אולי יותר קטן!! והטרריום שלי הוא 1.30 אורך 75 גובה ו-50 רוחב ושמתי על כול הדפנות את הטפט... עם הייתי מדפיס תמונה יפה הייתי צריך להדפיס איזה 50 תמונות כדי לכסות את כול הטרריום!!! אז עדיף להשקיע 100 שקל פעם אחת וזהו... וד"א הבואה ממש יפה מה הגודל שלה?
הטרריום הוא 120*50 וה"טפט" מורכב מ 12 דפים. זה לא עניין של כסף אלא עניין של נוחות (במקום ללכת להתחיל לחפש תמונה יפה, ככה יש לי בחירה ,איזה תמונה שאני רוצה , התמונה שיש לך בטפט לא ממש קשורה לדעתי, אצלי שמתי יער
לדעתי.. להדפיס 12 דפים.. ולהדביק אותם.. זה די עבודה.. והאמת שגם 12 דפים לא יראו טוב בגלל שזה מורכב.. זה לא חתיכה אחת.. לדעתי טפט זה הרבה יותר יפה.. אצלי רציתי לסים טפט מדברי כזה לאחת הנחשות ולשניה טרופי 0לגוון) ללאופרד לא נראה לי שצריך כי כבר עיצבתי לו אקווריום מדברי.. אני שוקל להכניס קקטוס קטן או שניים.. מה אתם אומרים? ואגב.. הגזעים שלך יספים לאללה.. והבואה גם..