תמונות של הבואה

dudy555

New member
שמע אחי

טפט זה דבר די יקר!! ועם אתה מוצא טפט באורך 2.50 וברוחב 80 בפחות מ-100 שקל אני קונה לך אותו אחי!!! והדבקתי אותו עם דבק דו צדדי!!!

לא אמרתי שאני יכטל למצוא ביותר זול

פשוט אני אומר בכללי שזה לא שווה ת'כסף :/ למרות שזה ממש מוסיף ואני גם אקנה זה דיי מבאס שזה המחיר

dudy555

New member
אההההההה

זה נכון אחי יחסית לתמונה זה ממש לא שווה את הכסף אבל לטרריום זה מוסיף המון!!! אז משקיעים פעם אחת הרבה כסף וזהו אין יותר הוצאות על טפטים!!!

BabaGee

New member
יש תחליף שאני השתמשתי בו.

יש תוכנה שקוראים לה poster 7 ולפי השם שלה אתה יכול לנחש מה היא עושה, היא מאפשרת לך להדפיס פוסטרים לפי בחירתך אז מה שעשיתי זה פשוט חיפשתי תמונה יפה של יער באיכות גבוהה והדפסתי אותה במידות של הטרריום על כמה דפים והדבקתי, (לא בגלל המחיר אלא בגלל שלמי יש כח ללכת ולחפש איזה טפט באיזה חור ) יצא דיי נחמד לדעתי (פרסמתי תמונות של הטרריום לפני איזה שבועיים שלוש אני חושב, אתה יכול לחפש ולהתרשם). חג שבועות צמייח

dudy555

New member
זה יפה מאוד אחי אבל...

השאלה מה גודל הטרריום שלך!! כי דף של מדפסת הוא באורך 20 ס"מ וברוחב 20 ס"מ משהו כזה אולי יותר קטן!! והטרריום שלי הוא 1.30 אורך 75 גובה ו-50 רוחב ושמתי על כול הדפנות את הטפט... עם הייתי מדפיס תמונה יפה הייתי צריך להדפיס איזה 50 תמונות כדי לכסות את כול הטרריום!!! אז עדיף להשקיע 100 שקל פעם אחת וזהו... וד"א הבואה ממש יפה מה הגודל שלה?

BabaGee

New member
בלי אבל !! ../images/Emo13.gif

הטרריום הוא 120*50 וה"טפט" מורכב מ 12 דפים. זה לא עניין של כסף אלא עניין של נוחות (במקום ללכת להתחיל לחפש תמונה יפה, ככה יש לי בחירה ,איזה תמונה שאני רוצה , התמונה שיש לך בטפט לא ממש קשורה לדעתי, אצלי שמתי יער
) הבואה בערך 1.20.

Beni Aroh

New member
חחחחח BabaGee שמע..

לדעתי.. להדפיס 12 דפים.. ולהדביק אותם.. זה די עבודה.. והאמת שגם 12 דפים לא יראו טוב בגלל שזה מורכב.. זה לא חתיכה אחת.. לדעתי טפט זה הרבה יותר יפה.. אצלי רציתי לסים טפט מדברי כזה לאחת הנחשות ולשניה טרופי 0לגוון) ללאופרד לא נראה לי שצריך כי כבר עיצבתי לו אקווריום מדברי.. אני שוקל להכניס קקטוס קטן או שניים.. מה אתם אומרים? ואגב.. הגזעים שלך יספים לאללה.. והבואה גם..:)

BabaGee

New member
תודה רבה אבל....

זה גזע אחד
למה יש אחים קטנים אם לא בשביל לסנג'ר אותם לכל ההדבקות האלה תגידו לי ??

למעלה