תמונות של הבואה

dudy555

New member
תמונות של הבואה

תמונות של הבואה והטרריום החדש!! הטרריום עוד לא גמור ... הגודל שלו הוא 1.30 אורך 75 גובה ו-50 רוחב...

dudy555

New member
אז ככה!!

את הדשא קניתי בהום סנטר באשדוד עלה לי 60 שקל 2 מטר אורך ו50 רוחב!! ואת הכד חבר שלי הביא לי !! אני חושב שהוא פשוט קנה אותו במשתלה יש להם כדים חצויים והוא ביקש אחד ונתנו לו!! ותודה אחי..

dudy555

New member
אני מחמם עם

כבל חימום 6 מטר 50 וואט!!! וגם יש מנורת פלורסנט בתוך הטרריום אבל אני לא חושב שהיא מחממת יותר מידי!! אולי אפילו היא לא מחממת בכלל!!

dudy555

New member
תלוי

תלוי אחי איזה דשא אתה מדבר יש הרבה סוגים!! וגם קניתי אותו לפני שנה ומשהו אז אולי גם שם זה כבר לא המחיר!!

Beni Aroh

New member
דודי.. וגרגמל..

הדשא כאן תמיד במצבע.. וקנינו לפני 4 חודשים לא שנה וחצי חחחח והכד לא ממשתלה.. אפשר להגיד שהשקעתי עליו.. זהב ישמע דפוק אבל ניסרתי אותו עם מסור עם שיש לו רק חצי שפיצים.. לקראת סוף הניסור כבר נגמרו השפיצים במסור אז המשכתי עם סכין מטבח.. הכד הזה משמש עד היום.. חלקים לכרכנית חחחח

galvin

New member
לדעתי,

אתה לא מנצל נכון את הגודל של הטרריום שלך. אמנם הוא 1.30X75X50, אבל בפועל הוא רק 1.30X50 (!). קח בחשבון שבואה היא נחש שאוהב לטפס, ואם תוסיף ענפים לטרריום שלך (אתה יכול לחפש שרשורים קודמים), תנצל גם את הנפח של הטרריום, ולא רק את השטח. כבר בלילה שאחרי שתכניס את הענפים תוכל לראות שדפוס הפעילות של הבואה משתנה, והיא מתחילה "לבלות" זמן ברביצה על הענפים, "טיול" וכו'. בנוסף, נראה כאילו יש יותר מדי מים בכלי המים, ושאם היא תחליט להתישב בתוכו - היא תציף את הטרריום. (אבל אולי זה רק נראה כך).

Beni Aroh

New member
טוב אז ככה..

הוא כבר אמר שזה לא סוטפי.. היום הוא היה אצלי (בא לבקר) אז נתתי לו גזע אחד ענק של 1.20-1.30 שהיה לכרכנית שלי ולבואה לפני זה ועוד גזע קטן יותר של 70-90 ס"מ הוא קנה צמחים מפלסטיק של אקזוטרה והולך לקנות עכשיו על הדרך טפט לאחורה במקום השחור שיש.. הוא הלך לעשוןת את זה יפה בטירוף.. משקיען הבנאדם.. (למד ממני חחח)

dudy555

New member
עוד תמונה הפעם עם הטפט!!

עכשיו חסרים רק הגזעים שבחיטוי והצמחים שגם בחיטוי והוא גמור!!

יפה מאוד אחי אני גם מתכנן לקנות טפט

כזה רק שזה דיי יקר.. ואין לי כסף כרגע ואיך אתה מחטא את הצמחים מפלסטיק?

dudy555

New member
את הצמחים מפלסטיק אני מחטא

במים חמים לא רותחים וסבון!!! כי מים רותחים מקבצים אותם!! וחוץ מזה אחי לי עלה 2.50 מטר אורך ו 80 ס"מ גובה שהסטנדרט הוא 50 אז לא בכול חנות יש 80 רוחב... ב-100 שקל... אני מדבר כמובן על הטפט!!

למעלה