אני בכל זאת שואלת אותה
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #66 ../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחח.. אני פה!! פשוט הלכתי לראות תסדרה "בצפר" לכמה דקות חחח..
T TUTZ היחידה New member 22/9/06 #70 חחחחחחח את רואה את זה../images/Emo210.gif גם אנייייי חיחיח איזה משועממת אנחנוו
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #72 ../images/Emo41.gifאני רואה את זה בגלל ש.. רוני שמהההההההההההההההה וואי איזה מתוקה היאאאא!!! חחחחחחחחחחחחח..
../images/Emo41.gifאני רואה את זה בגלל ש.. רוני שמהההההההההההההההה וואי איזה מתוקה היאאאא!!! חחחחחחחחחחחחח..
T TUTZ היחידה New member 22/9/06 #77 מתוקהה?!?!?../images/Emo210.gif דומה לנעלל , חחחחחחחחחחחח , אני אוהבת את השמנהה חחחח היא חמודדדדהה ,
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #82 ../images/Emo41.gifבעעעעעעעעעעעעעעעע... רוני הכי חמודדהההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!
נ נוני לאהוב אושי New member 22/9/06 #78 מה רע בלהיות פה =] כ-ל-ו-ם ..רק פאןןןןןןן פאננןןןןןןןןןןןןן התחרפנתייייייי היום סופיתתתתתתת מחר אני מתהה =]]]
מה רע בלהיות פה =] כ-ל-ו-ם ..רק פאןןןןןןן פאננןןןןןןןןןןןןן התחרפנתייייייי היום סופיתתתתתתת מחר אני מתהה =]]]
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #79 ../images/Emo41.gifששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שתקייייייייייייי!!! חחחחחחחחחחחחח... לא רעע.. חחח.. רק שאלתיי..
../images/Emo41.gifששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שתקייייייייייייי!!! חחחחחחחחחחחחח... לא רעע.. חחח.. רק שאלתיי..