מאוד יפות!!
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #38 ../images/Emo41.gifווואיייייייייייי../images/Emo99.gif נשבעת לך שאני עומדת להתעלףף.. איזה כיפ לך מאמי!!! אשכרה חלום!!
../images/Emo41.gifווואיייייייייייי../images/Emo99.gif נשבעת לך שאני עומדת להתעלףף.. איזה כיפ לך מאמי!!! אשכרה חלום!!
ש שירה הנסיכה New member 22/9/06 #39 חחח רעיוןן יפה היה לשרון ואדם..../images/Emo3.gif שמחהה בשבילךך ננשממה..!!
ג גילי LOVE אדם New member 22/9/06 #41 איזה כייף ללה יאללהה אמן עלי תמונה שאדם מרים אותי.. כולם היו רוצים ככה
ד דילבושloveביחוש New member 22/9/06 #46 את מדבר על השיררים של אוש? סתכלי עלללל ביחושששששששששששששששששששששששששששששששששש אעאעאעאעאע אמאאאא יפשלייי נסיך שלייייייייי
את מדבר על השיררים של אוש? סתכלי עלללל ביחושששששששששששששששששששששששששששששששששש אעאעאעאעאע אמאאאא יפשלייי נסיך שלייייייייי
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #47 ../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחח... ואני עוד הרגשתי אותם חחח (תשרירים) חחחחחחחחחחחחחחח.... וואיי איזה נסיך אושרי!!! דילבושש?? מזה נהנתי לדבר איתך במסןן!! ממש חוויזה זאת היייתה!! אפעם לא הכרתי מישי כזאת חמודה כמוךך!!
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחח... ואני עוד הרגשתי אותם חחח (תשרירים) חחחחחחחחחחחחחחח.... וואיי איזה נסיך אושרי!!! דילבושש?? מזה נהנתי לדבר איתך במסןן!! ממש חוויזה זאת היייתה!! אפעם לא הכרתי מישי כזאת חמודה כמוךך!!
ש שובלבל New member 22/9/06 #56 לספירוש שירוש כרגע לא במחשב נכנסתי ארליה לאיסי ואחותה שם!!! אבל לדעתי היא מרשה כדאי לך לנסות...