תמונות שלי

תמונות שלי../images/Emo70.gif

שלחתי היום 2 תמונות שלי [לא מצילומים שעשיתי] כדי שיתרשמו כולל נתונים
אני מעלה לפה את התמונות ששלחתי ואני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם
פנים

topagency2

New member
לאן שלחת את התמונות?

אם שלחת אותן לסוכנות דוגמנות זו טעות גדולה. התמונה הראשונה פשוט שחורה, לא רואים בה כלום. והתמונה השניה מטושטשת ומעוותת. השאלה אם את חשבת שזה משקף את המראה שלך בצורה הטובה ביותר? או שלא שמת לב באיזושהיא צורה? נשמח לראות תמונות באיכות טובה כדי שבאמת נוכל להגיב

כנס/י...

כן שלחתי את זה לסוכנות, ורשמתי להם שזה לא תמונות שיעזרו בהם אלא תמונות רק כדי לראות את הגוף שלי ואת הפנים. שלחתי להם גם נתונים, אבל הם כנראה חושבים שיש לי פנים של ילדה [נראלי..] אז אמרו לי לפנות אליהם כשאני אהיה בת 15...למרות זאת אני מתכוונת לצלם כל מיני סטים של תמונות ולשלוח להם שוב... ת'אמת זה די משקף את המראה שלי אבל אפשר יותר טוב
יש לי תמונות על המחשב [פה בתפוז אלבומים] אבל לא סידרתי בהם גבות [
] ואני מעדיפה לא לשים קישור... אבל ממש בקרוב אני אעלה את התמונות מה"בוק" שאני אעשה
ירדן

בנות מעלות לכאן תמונות שהאיכות שלהן

ירודה. אין בכך היגיון, ויותר משהדבר עוזר, הוא יוצר רושם חפיפי של הבת. אם אין תמונות טובות אז להצטלם שוב ושוב עד שתתקבל תמונה מצוינת אחת לפחות: במצלמה דיגיטלית תמונה אינה עולה כסף, נכון?

יש לי תמונות בדיגיטלית רק שהן

לא טובות [אני לא אוהבת אותם...] ויש לי 2 דיגיטליות בבית... התמונות שצילמתי למעלה גם צולמו בדיגיטלית אך כנראה לא באור טוב. אני אצלם מין "בוק" ואעלה אותם

topagency2

New member
נחכה להם בסבלנות

הצעה נוספת לפני שאת מגיבה להודעה. במידה ואת לא יודעת את המין ( זכר או נקבה) של כותב ההודעה את יכולה לבדוק על ידי כניסה לכרטיס האישי שלו. אני בנו אני מנהל הפורום ואני זכר

למעלה