תמונות מCDUK

Dani Ryan

New member
אמאלהההה חחחחחחחח

וווואייייי מגניב!!!!חחחח בוטן!!!!!!!!
בתמונה הראשונה דמיינתי ....בהתחלה חשבתי שזה דיוויד בקהאם
אהה איזה שווה לי!

Sababush

New member
חחח... איזה רע הואאאאא

זה לא אשמתינו שסיימון לא עשה YO YO! חח והרגע שמתי לב... איזה מזל!! בטלויזיה לא שומעים אותי ואת חברות שלי צועקות YO YO כי שומעים את הYO YO של סיימון בPLAYBACK וזה מה זה מצחיק, כי מצלמים אותו בקטע הזה כי הוא אמור לעשות YO YO, והוא מסתכל על המצלמה ולא עושה כלום חחחחחחחח ואז דקה אחרי זה אנטוני נקרע מצחוק, חחח

Sababush

New member
אנטוני וסיימון

צוחקים עלינו.... אנטוני פשוט צחק במשך איזה שעה הוא ממש היה במצב כפית לפחות הצחקנו את סיימון המדוכא :-|

Sababush

New member
אנטוני אשכרה

צוחק לנו בפרצוף!! חחח לכיוון שהוא מסתכל... שם עמדנו איזה רעעעעע חחח

Sababush

New member
שוב

הנה אני... זה צולם מאחוריהם אז רואים אותי מקדימה, איכות קקה I KNOW חחח איזה מפגרת הבלונדה מסתכלת למצלמה במקום על בלו... חחח

Sababush

New member
אני חושבת

שזו התמונה האחרונה שלי, חחח.. עכשיו אני אשים קצת יפות שלהם

Dani Ryan

New member
OMG!!!

אוויר לנשימה!!!אמאלה!!!לירון למהה?! יאאאא איך הוא מצליח להיות כזה מהמם?!!? למהההההההה? מהמם שלי!!1 עיניייייייייייים מהמממות!!!!!!!! יאאאאאאא!!

Sababush

New member
סייי ../images/Emo99.gif

מנסה להשאיר את העיניים פקוחות... אי אפשר להאשים אותו... ראיתי אותם מגיעים לשם וזה היה בערך ב7 בבוקר... הוא ולי ישנו במכונית... המכונית הגיעה לאולפן ורק תוך איזה 15 דקות הם יצאו ממנה... והם היו ממשיכים לישון עוד אם המעריצות המפגרות לא היו צורחות להם במשך שעה ומהירות אותם זה היה כל כך מגעיל... הם ישנו שם באוטו והבנות צורחות "LEE!! WAKEY WAKEY!!" רחמים!! והם יצאו מהאוטו חצי מתים... ולמרות זאת ניגשו אלינו לחתום אני לא ביקשתי חתימה הפעם... ריחמתי עליהם :-| אבל הלכתי להגיד מילה לסיי... חחח רק דאנקן הזה לא היה עייף מן הסתם! כי הוא לא בא לתכנית שהייתה לפני CDUK - שלה קוראים SMTV LIVE.... הוא בא רק לCDUK והוא הגיע לשם רק בערך ב10...

Dani Ryan

New member
חצופות!

מה הם מעירות אותם? מסכנים שלי
והמתוקים עוד הלכו וחתמו להם...
מזכיר לי אנשימים אחרים...
המבינה תבין..חחח

Sababush

New member
חח, גם לי זה מזכיר אנשים אחרים

כי פחות או יותר באותו הזמן גם ארם... הלהקה שאני לא אוהבת הגיעה לשם, והם לעומת בלו, לא באו וחתמו!! והם ללא ספק לא נראו עייפים כמו שלי וסיימון נראו... אנטוני היה עירני למדי אני חייבת להודות...

Dani Ryan

New member
גרר מגעילים..

מזל שיש את בלו הנשמות.....
לירון אני לא מוצאת אותך ואני אבודה ואם אני לא אראה את בוטן צוחק ואת העיניים של לי אני אתאבד פה במקום ומחר תראו בחדשות:נערה בת 15 מכרמיאל ביצעה התאבדות שקפצה מהגג של הקניון בכרמיאל עם תמונה של בן אדם מהמם ומדהים לי ריאן.....כל היודע מידע נוסף שיסייע לפיענוח שייפנה למשטרה....

למעלה