תמונות מCDUK

Dani Ryan

New member
את שמה ../images/Emo23.gif...

שאני מוצאת את כל האנשים האפשריים... חוץ ממך?!?!?!?!

Sababush

New member
:-| זה מממש מעצבן

ואני כל הזמןןןןן מחוברת!! אני מורידה עכשיו משהו של דאנקן מMISST555

Dani Ryan

New member
../images/Emo3.gif גררררררר אני אמצא אותך

ואז את תשלמי לי...חיחי

Sababush

New member
סיי שוב

הייתי חייבת להוציא את התמונה הזאת, הוא חמודי כאן
חחח

Sababush

New member
חח... איך זה הצחיק אותי כש...

בוטן עשה את הפרצוף דורש הכאפה הזה!! חחח (בוטן בצד)

MolsBolsRules

New member
אמאלההההההההההה

איזההההההההההההההההההה מהממיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דאנקןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Dani Ryan

New member
אוקי..דניאלה..לנשום...

1... 2.... 3... אני לא נושמת עדיין.. אמאלה למה הם כאלו מדהימים?!למה?!?!?!פושעים!!! העיניים של לייייייי הורגות אותייייי ודאנקקקקקקן דיייייי כברר!!! סייימוווןןןן דייייייי!!! בוטן ארמ..חמודי!!!!!!
אוף אוף אוף.....אני לא מסוגלת לסבול עוד מכת יופי שכזאת..הלב שלי בסכנה כבר.....בגלל השיר של לי..אני הולכת להכין את הצוואה שלי...מי יודע מה יקרה לי בזמן הקרוב שלירון הפושעת שמה דברים מדהימים כאלו של בלו.(תמשיכי!!!!!!!!!!!!!!)

Sababush

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

את צריכה לבוא אלי, אז תבואי כבר עם צוואה מוכנה כי מה שאת תראי כאן... חחחח

Dani Ryan

New member
well Liron...HERE I COME!!!

אני מתה לבוא אליייייייייייייייייייייייייייך נראה לי הבית שלך זה מקום טוב להתאבדות!!

Sababush

New member
חחח... כן

אפשר לקפוץ מהגג :-| חח מה שמזכיר לי..... סיפרתי לך מה המנקה המופרעת שלנו עשתה?!!

Sababush

New member
חחח... אוקי

מחוץ לוומבלי הרי קניתי את הTOUR BOOK וקיבלתי אותו בתוך שקית כחולה שכתוב עליה BLUE ONE LOVE TOUR 2002... ואני אחת ששומרת הכל אז אני שומרת את השקית גם בתור מזכרת ואתמול כזה באתי לזרוק משהו לפח פתאום אני רואה שהעוזרת שמה את השקית שלי בפח בתור שקית פח זבל... חחח מזל ששמתי לב לזה אז כי עוד לא זרקתי שם כלום אז הוצאתי את השקית ושמתי אחת אחרת... חחח עכשיו מן הסתם השקית מההופעה מוסתרת בחדר שלי איפשהו, חחח

למעלה