נמוך..
T the turtel hunter New member 9/4/05 #45 אני 1.69 אז כן זה נראה לי נמוך בלעט יש לי בעיה עם בנים נמוכים זה הורס לי הכל פשוט לא יכולה מה הגובה של בילי?
אני 1.69 אז כן זה נראה לי נמוך בלעט יש לי בעיה עם בנים נמוכים זה הורס לי הכל פשוט לא יכולה מה הגובה של בילי?
E EleVaTioN New member 9/4/05 #48 אני אקח לך את הכובה בשמחה../images/Emo129.gif לפי המטר אני 163! לא רוצה
L lollipop1 New member 10/4/05 #53 גם אני 1.44 בעצם 1.45 אם ממש לדייק! אבל חפיף אני אוהבת את זה זה מיוחד....
T thebaby New member 9/4/05 #52 182-183 או יותר...../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif אני... אני בגובה של בילי+
L lollipop1 New member 9/4/05 #43 זהההוווו הגעתי למסקנה הזאת סופית!!!!! זה לא ייאמן כמה שמישהו שאני מכירה דומה לג'ואללללללללללללל יוו זה כבר מפחיד!!! בתמונה שהוא עם גופייה לבנה עם בנג'י אמאל'ה חשבתי זה הוא.... אני אנסה להשיג תמונה שלו
זהההוווו הגעתי למסקנה הזאת סופית!!!!! זה לא ייאמן כמה שמישהו שאני מכירה דומה לג'ואללללללללללללל יוו זה כבר מפחיד!!! בתמונה שהוא עם גופייה לבנה עם בנג'י אמאל'ה חשבתי זה הוא.... אני אנסה להשיג תמונה שלו