תמונות מ-Kids Choice Awards

lollipop1

New member
מה רציני?

אם אני שמה בטבור עגיל שהוא לא כסף יהיה לי חור??? ישר להרבה זמן כשאני אוריד?!?!

RoCk StaR 1

New member
לא,

התכוונתי שיש את העגילים הלא אמיתיים האלה שלאא צריך בשבילהם חור שאנשים שמים בפורים וכאלה, אז זה עשה לחברה שלי מין כזה חור מתחת לשפה ולחברה אחרת שלי באף =|

EleVaTioN

New member
באמת חבל!../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

שהיה מוריד את הפלולה הכסופה הזאת

FIRE GODDESS

New member
תסלחו לי אבל בלי הלברט זה נראה

נורא! עדיף כבר את חור מפירסינג באף מאשר חור מלברט.... נראה לי יגיע היום שהוא יוריד את כל הפירסינגים שלו ויעשה כמו שהוא עשה ב-Little things זה הכי שולט... וגם שיוריד את כל הקעקועים שלו וישאיר את הקעקועים השחורים שלו ויוסיף קעקוע של נשר על הגבר כמו שיש לאנטוני מהרד הוט (גגגגרררר
) ואני אומרת............ זה הכל בגלל חברה שלו בטח, נראה לי לא הצליחו להתנשק עם כל הפירסינגים בגלל זה הוא הוריד

Cut Up Angel

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קעוקעים ופירסינגים זה הכי יפה בעולם! לאברט זה יפה...! ספטום זה יפה! בלשון, סיידליפ, ה-כ-ו-ל! כול הפירסים בעולם יפים!

FIRE GODDESS

New member
לא אמרתי שיוריד את.....

כל הקעקועים והפירסינגים שלו..... אני מתה על פירסינגים! והייתי אפילו רוצה לעשות פירסינג באף (עם שרשרת) ולחבר את השרשרת לעגיל (שולט!!!!!!!!)... אממ כשזה מלא וסתמי זה לא כזה יפה.... אני אוהבת את הקעקועים של ג'ואל....אני אוהבת קעקועים שתפרסים על כל הגוף ולא הכל דחוס לאותו מקום ובכל מיני צבעים ומכוסה על כל הגוף (כמו שיש לבנג'י)... הנה הקעקועים של אנטוני מהרד הוט (שקסי!!!) אבל זה לא נראה לי עכשיו כמו נשר..אבל זה עדיין יפה...

lollipop1

New member
ילדיםםםם!!!

תודה לךך... ג'ואל נראה ממש טוב! כל כך מתאים לו לבן והשיער ככה... אוייי ויי לי... :)

גרד3

New member
../images/Emo178.gif |teddybear|

הגובה של ג'ואל זה 175 ס"מ, ובנג'י 170 ס"מ. תחליטי את אם הם נמוכים או גבוהים. לדעתי הם לא נמוכים, אבל רק בגלל שאני גמדה, 144 ס"מ.

Cut Up Angel

New member
בנג'י 1.70 ? ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

מאי יותר גבוהה ממנו! LOL

למעלה