תמונות מתצוגה שעשיתי...

1Unicorn1

New member
יולי את מקסימה

את האיפור אמנם לא אהבתי, אבל אי אפשר להתעלם מהיופי ומהנוכחות שלך.

עמי1986

New member
תקשיבי יולי רשמתי משהו אבל הוא נמחק אז נסכם..

אל תייחסי לכל הבנות פה ששורקות באוויר..... זה רק כי הם מקנאות..... מה לעשות?? אתם הבנות לא יודעות לפרגן אחת לשניה....אז צריך להבין שאם בחורה אומרת לשניה..."וואי יצאת ממש על הפנים"...היא בטח היתכוונה..."יצאת פצצה אבל לא נגיד לך כי אני מתה מקנאה!".....ככה אתם הבחורות אין מה לעשות.... אז ככה..... אני אישית חושב שאם לא היה קורא מה שקרה הם היו מדברות אחרת....אבל תעזבי את זה.... לפי דעתי את מבין 5 הבחורות הכי יפות פה בפורום ובין ה3 שיש להם הכי סיכוי להצליח בדוגמנות....! אז באמת שאין לך מה להיתייחס לכל התגובות האלה.... עכשיו בקשר לתצוגה.... למרות שלא אהבתי את הסטיילינג ואני יתעלם מהאיפור...את ניראית פשוט סוףף! לפי דעתי את תהיי יפה בכל מצב גם עם האיפור הכי גרוע בעולם! הסטיילינג באמת זוועתי... ולפי מה שראיתי גם הדוגמנים שם לא משהו..... אבל סחטיין עליך מותק... ושיהיה בהצלחה!

yuli17

New member
תודה:)

אני מקבלת את כל מה שנאמר פה.. האמת שגם אני לא אהבתי את האיפור ולא את התסרוקת.. זה מוגזם ואני אוהבת יותר טבעי.. אבל זאת תצוגה... ולא התווכחתי עם כלום.. לכולם עשו איפור מוגזם כי תכלס צריך לראות אותו למרחקים... לא כולם חייבים לאהוב את היופי שלי ולא כולם חייבים להתחבר אליו.. ככה שאני מקבלת הכל.. ואני רוצה להגיד עוד משהו ל c o e x i s t , בקשר לאלי אני לא מבינה מה קשור לשרשור הזה... אלי יודע טוב מאוד שלא התכוונתי שזה יראה ככה... כבר דנו פה על הסיפור הזה וזה נסגר.. זה הכי לא במקום אבל שיהיה זאת דעתך.. את לא חייבת גם לאהוב את האופי שלי.. זכותך :) וליאתוש תודה :)

B a Z u K a

New member
צאי מהאופרת סבון

with all due respect, זה שאת אוהבת את איך שהיא ניראת לא אומר שאחרים יתחברו ליופי הזה אחרי הכל- לא מתווכחים על טעם וריח, אני חושבת שיולי היא בחורה מאוד נאה אבל אני אישית גם פשוט לא מתחברת למראה שלה. זה אומר שאני מקנה? לא, אז למה לתחון מים?

מסכימה איתך

יש אנשים שלא משנה מה אחרים יגידו תמיד יתייחסו בילדותיות. אמרת משהו חיובי - זו חנפנות. אמרת משהו שלילי - את מקנאה. ככה זה כשלא יודעים לקבל ביקורת. זבש"ם.

שהשהשה1

New member
../images/Emo45.gif

באופן אישי אני לא מבינה למה אנשים שלא יכולים לקבל ביקורת נמצאים או רוצים להימצא בתחום כזה. ועוד יותר אני לא מבינה למה אם מישהו לא אוהב משהו אז הוא ישר מקנא. אני מסכימה שזה פשוט ילדותיות. יש כאן כמה (אמנם לא הרבה ואני לא אזכיר שמות) שאם הן רוצות להיות בתחום כדאי שיהיו מוכנות לקבל ביקורות, כי המראה שלהן פשוט גורר ביקורות רעות וטובות כאחת. תמיד יהיו כאלה שיחשבו שכל אחת יפה. עובדה שאנשים מתחתנים בסוף, מישהו אכן קיבל את המראה שלהם גם אם הם כרגע יצאו מהביוב. אבל באותה מידה, יהיו גם המון שלא יאהבו את המראה ולא יראו מה אחרים רואים בהם. אז מי שרוצה בתחום הזה, אני חושבת שזה די מובן מאליו שהוא צריך להתייחס לביקורתיות כדבר טוב, ביקורות בונות, שיעשו אותו לטוב יותר. אבל לא להתלונן על דעה אחרת, ולא להתנהג בילדותיות. ואני מתחננת, אף פעם על תגידו על ביקורת שלילית שזה מקנאה. זה מתחיל להתיישן. סליחה על החפירה.

עמי1986

New member
זה לא צאי...זה צא.....

שמעת פעם על מישהי שקוראים לה עמי?? אני בספק.... ביחד עם החוסר ידע הזה שלך בשמות מתווסף לזה חוסר ידע בסיסי בעולם הדוגמנות...אם את אומרת שאת לא אוהבת את המראה של יולי זה זכותך ודעתך ועל טעם וריח אין להיתווכח אבלללללללל.....וזה אבל גדול!! יולי היא פשוט יפה! וזה שאת באה ואומרת שאת לא אוהבת איך שהיא ניראית רק מרא ומוכיח עד כמה שאת פשוט לא מבינה איך דוגמנית צריכה להיראות..... הייתי רוצה לתת לך טיפ קטן להיסתכל במראה ולראות בדיוק איך דוגמנית לא צריכה להיראות אבל אז אני ישמע ממש ילדותי והתגובה תצא ממש לא בוגרת...אז אני יבחר לא לתת לך את הטיפ הזה.......פשוט תתעלמי ממנו.... אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב וכמו שצריך.....

צא מהבועה.

גם דוגמנית העל המצליחה ביותר, יהיו אנשים שלא יאהבו אותה. כי יופי זה בעיני המתבונן, וזאת ממש לא קלישאה. אתה לא יכול להגיד שאם מישהי נראית לטעמך ואתה אוהב את המראה שלה, זה אומר שאתה מבין מצויין בדוגמנות. חבל שלפעמים אנשים חושבים שכל מי שיפה מתאימה לדוגמנות, או כל מי שמתאימה לדוגמנות היא בהכרח "יפה".

עמי1986

New member
לא חשבתי ככה....

והיום יש הגדרות מסויימות ליופי......ככה זה עולם הדוגמנות.... תשאלי את עמירם שכל שני וחמישי קוטל פה בחורות רק כי יש להם בעיה בשפה העליונה...ועוד צלמים ומנהלים שמסתובבים פה... יש דברים שעוברים יפה בצילום ויש דברים שממש לא! לפי דעתי יוליה עוברת סוף הדרך בצילום פשוט כי היא יפה.... יש בחורות שפשוט יפות..... וקשה לי למצוא בחורה שעוברת כל כך טוב צילומים גם בלי איפור כמו יולי.... תקשיבי אני ממש לא מזלזל בדעה שלך..... אבל לפעמים אין מה לעשות דעת הרוב היא הקובעת... ברור שתמיד יהיו אנשים שיוצאים מהכלל אז בלי להעליב אותך ובלי שתעלבי....אני יגיד לך שלפי דעתי את פשוט יוצאת מהכלל פה...

ואולי היא לא יוצאת מהכלל?

זה כבר נהיה ויכוח כללי, בלי קשר ליולי, אז אנא אל תעלבי. מצד אחד אתה אומר "היופי בעיניי המתבונן ומי שלא חושבת שאת יפה מקנאה" (וזה לא ציטוט מדוייק), מצד שני אתה אומר "יש בחורות שפשוט יפות ועוברות טוב בצילום ואת לא יכולה להתווכח". לידיעתך עמי הזכר, זו דעה. לדעתי ולדעת אחרים (ואולי הם לא מדברים בדיוק בגלל התגובות הילדותיות שלך) יולי לא עוברת יפה בתמונות ולא יפה לטעמנו. זכותנו? זכותנו. על מה בכלל הויכוח? לא מדברים על יולי, מדברים על מראה. אולי היא תפרח בחו"ל או בארץ, זה בכלל לא נתון לויכוח כי אף אחד מאיתנו לא נחשב מומחה, אבל את ה"יופי" המדובר שלה זכותנו לא לאהוב. אמרת שהיום יש הגדרות מסויימות ליופי.. היום יש מגוון טעמים כמספר בני האדם. אין משהו אחד וכולל. על מה אתה בכלל מדבר? חבל שאתה סתם מתווכח כי אתם חברים או לא יודעת, אולי אתה מעוניין בה אז אתה יוצא למתקפה. שים לב שיותר משניים מתווכחים איתך ואתה לבד במערכה.. אז מי הרוב ומי יוצא מהכלל?

עמי1986

New member
חחחחח זאת אחת התגובות היותר מופרכות ששמעתי...

יולי היא בחורה מקסימה ויפה דבר ראשון...אבל אני לא מעוניין בה....למרות שאני בטוח שזה יחמיא ליולי שאמרת את זה...זה דבר ראשון... דבר שני אם תקראי טוב טוב את התגובה תשימי לב כמעט כולם פה אמרו ליולי שהיא יפה ומדהימה ופשוט לא יצאה טוב בהפקה הזאת....אנחנו לא נפתח פה על זה סקר והדיון הזה גם קצת גולש...אבל אם את כל כך בוגרת כפי שאת טוענת שהתגובות שלי ילדותיות אולי תסיימי את את הוויכוח הזה.... אני פה מספיק בשביל לדעת מה הרוב חושבים על יולי...מעל שנה שאני גולש פה ורואה תמונות של כמעט כולם פה! כולל תגובות והערות! אז לפי דעת הרוב יולי היא בחורה יפה ולפי דעתי היא בול לדוגמנות! אז אולי אני מתווכח עם 2 ואני המיעוט פה... או שאולי אני פשוט המטומטם היחיד שנכנס לוויכוח עם אנשים שחושבים שיולי היא פשוט לא בחורה יפה... ויודעת מה?? הייתי הולך יותר לכיוון התשובה השניה!

עמי1986

New member
אז אני יהיה הבוגר פה ויסיים את הוויכוח....

שיהיה לך לילה טוב חמודה...!

בלי קשר לתצוגה הספציפית הזאת

אני חושבת שיולי בחורה מאוד יפה ומתאימה לדוגמנות! בלי קשר אם היא בטעם של מישהו פה... פשוט יש לה את זה!! ודרך אגב היא לא כל כך בטעם שלי ולמרות זאת אני בטוחה שהיא מתאימה לתחום, לפחות מהידע שיש לי למרות שאין לי אף תעודה של אף מקצוע בשום תחום בעולם האופנה ואני גם לא אדומה בפורום....אבל, אני מתעניינת מספיק זמן בתחום בשביל להבין. ובדרך כלל אני לא טועה כשאני אומרת אם מישהי תצליח או לא, במה ועד כמה.

אויש

"ובדרך כלל אני לא טועה כשאני אומר אם מישהי תצליח או לא, במה ועד כמה..." השחצנות עלתה לך לראש. עובדה שאת בטוחה שתצליחי..ועד עכשיו, סורי אבל את לא הצלחת מללכת לראיון בעלית הגעת לצילומים אצל צורי שזה בלי להעליב הכי נמוך בדוגמנות כי צורי רחוק מלהיות צלם מקצועי ... ודבר שני ... לדעתי יולי לא יפה .. לדעתי הגוף שלה מגושלם וגם הפנים יש בעיה ענקית בלסת ובשניים ... (שזה חשוב אצל דוגמנית) אני ידועת שיהיו כאלה שיחליטו לצאת עליי אבל נו, שיהיה ..

tzury

New member
מזל מישל שרק במקרה עלו השבוע תמונות מקצועיות

שלך מההפקה למתחתנים. בעצימת עיניים היית יוצאת יותר טוב אם אני הייתי מצלם, ובלי פוטושופ. באופן ענייני..כשרוצים לענות למישהו לא צריך לפגוע באנשים אחרים על הדרך, אז התוספת לתגובה שלך ממש לא לעניין. שרון גניש התגלתה אצל רוברטו כשהוא היה "הכי נמוך" בדירוג, ולא חסרים עוד הרבה סיפורים כאלה בתעשיה, מה שבטו אסור לזלזל באף אחד.

בשום פנים ואופן לא היה בכוונתי להעליב אותך

הכוונה שלי הייתה שאימילה דיברה על ימין ועל שמאל על כמה שהיא מצליחה ומושלמת ומדהימה ושלא מעריכים יופי כמו שלה ... ושהיא תצליח במקומות הכי גדולים וכאלה .. אז אמרתי לה שכמה שהיא דיברה היא אפילו הפקה אחת לא הצליחה להשיג ... ורק הצלטמה אצלך שאתה תאחלס לא צלם מקצועי לא היה פה שום ירירדה כלפייך כי אתה יודע שאני מעריכה ומכבדת אותך מאוד!! ואתה צודק לגבי מה שאמרת על ההפקה הזאת אין פה שום ויכוח מסכימה איתך .. בטוחה שאתה היית מוציא אותי יותר טוב ככה זה כשיש אנשים שמתיימרים להיות "מומחים" במשהו שהם לא מבינים בו (והכוונה למי שעשה את הפוטו העלוב בהפקה, ולא אני לא יודעת מי עשה אותו)

Dirty Pumpkin

New member
מה צורי קשור אבל?!

אני לא מסכימה עם רוב הדברים שאמרת בכלל, את מטיפה לה מוסר על התנשאות ותראי את התגובה שלך! צורי אוליי לא צלם מקצועי אבל הוא רחוק מלהיות מוגדר כ"דבר הנמוך בעולם הדוגמנות" ובכלל כל הביקורת הזאת מצידך ממש מגעילה ולא במקום.

למעלה