תמונות מסין.

Temporary2

New member
תמונות מסין.

אז מה... רוצים לראות קצת תמונות מסין ? - נאמר איזה 10 פייבוריטיות ? הנה, כדי לעזור לכם להחליט, אני משרשר שני "מתאבנים"...

Temporary2

New member
נהג גמלים קירגיזי, אגם Karakul.

פרובינציית Xinjiang, סמוך לאוטוסטרדת הקרקורום, המחברת את פקיסטן עם סין. יש גם תמונות מה-Glacier השמאלי, ברקע, זה בעל שתי הזרועות... הייתי עליו !

Temporary2

New member
אנשי Kham, במסעדה אפלולית, Litang.

פרובינציית סיצ'ואן. עמד במסעדה ריח מזעזע של בשר ושומן יאק מיובש... לא סתם קוראים לו "יאק!"...

Temporary2

New member
קצה הקרחון.

טוב, פשוט החלטתילהעלות עוד וזהו... אז זה הקרחון שדובר עליו קודם. לקחנו סוסים ואיכשהו הגענו לשם אחרי 6 שעות רכיבה. כשהגענו לסוללת העפר שהקרחון דוחף, והתחלנו ללכת עליה לכיוון הקרח הלבן, לא היינו מודעים לכך שאנחנו פשוט הולכים על קרחון מכוסה בקצת אדמה... פחד !

Temporary2

New member
ריקודי עם בצ'נגדו...

באחר צהריים פתאומי, אחד המנזרים בעיר, החבורה העליזה הזו... השתוללה ממש...

Temporary2

New member
שחמט באורומצ'י (Urumqi)

מין טורניר ברחוב. שחמט סיני (הסיאנג צ'י) וגו (ווי-צ'י). Xinjiang Province.

Temporary2

New member
שנחאי של מעלה...

צולם מקומת התצפית בבניין הרביעי בגובהו בעולם, ה-Jinmao Tower. הבניין עצמו 420.5 מטר, התצפית בערך ב-380 מ'. מה שרואים בתמונה זה בעיקר החלק החדש של העיר (Pudong).

Temporary2

New member
"ציור סיני".

היה מאוד גשום ב-YangShuo בימים שהייתי שם, אז הייתי קצת מוגבל באפשרויות. התמונה הזו צולמה בתוך בפארק בתוך העיירה, מהביתן בראש Xilang Shan.

Temporary2

New member
מדרגות ב- Emei Shan.

זה רק גרם אחד מתוך רבים, רבים מדי... שלושת הנקודות הבהירות בקצה העליון של המדרגות הן שלוש ויקינגיות נורווגיות (באמת. טוב, אולי ויקינגיות אבל נורווגיות כן). אפילו הן הזיעו.

Temporary2

New member
מבט לכיוון ה- Tian Chi.

צפון Xinjiang. האגם הוא הנקודה הכחולה שרואים באופק, בין רכסי ההרים (הואדי נשפך אליו). בתמונה הזו חסרות פנים שמציצות בפתח מתוך אפילת ה-Yurt - רצוי ילד - אבל לזוג שגר כאן אין ילדים, עד כמה שאני שמתי לב...

Temporary2

New member
ערב ב-JiaYuGuan.

"הפה של סין" - העיר כאן בגלל שיש כאן מבצר, הנקודה המערבית ביותר בסין של פעם (הקצה הצפון מערבי של החומה). מכאן היו נכנסים ויוצאים מסין לכיוון מרכז אסיה. ובכן, בתמונה הזו, הפה של סין מעשן...

Temporary2

New member
ואחרונה לבינתיים...

קליגרפיה במים, על המדרכה בכניסה לפארק בשנגחאי. היו שם עוד כמה כמוהו - חלקם מעתיקים מספרים, אחרים רושמים מהזיכרון. סגנונות קליגרפיה מאוד שונים. אהבתי את הרעיון של ציור במים - הכתב מתייבש לאיטו והמדרכה מוכנה שוב כדף חלק.

sela v

New member
אהבתי את התמונות

אם יש עוד אנשים שחזרו לאחרונה מטיול, אתם מוזמנים להעלות את התמונות שלכם.

ashmash

New member
סרטון של ינגשואו

בדיק ערכתי סרטון מהעת שאני הייתי שם, לפני כשנה וחצי.

מקסים!!!

אל תשאל- קראתי לאמא שלי ואחי וכולנו פה ישבנו והתמוגגנו! (בעיקר אני התמוגגתי ,הם פשוט צפו) זה פשוט כיף לראות את הדברים האלה ב-live מה שנקרא ולא רק בתמונות... אם יש לך עוד סרטונים,בבקשה תעלה:)

ashmash

New member
מן הסתם יש עוד כמה שהעלתי

אם תרצי אשלח לך קישור באופן פרטי וחלק מאלו שלא העלתי אני יכול לשלוח באי מייל.

למעלה