תמונות ממוזיאון אגד.

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
ועוד אוטובוס נחמד.

תמונות ממוזיאון אגד.
אז אחרי הנסיעה ללוד ולרמלה ותחנת ההגנה, עליתי על קו 86 המפותל והגעתי למוזיאון ופגשתי שם לא מעטים מהפורום והיה מאוד נחמד. תמונה במגרש שליד המוזיאון.
ועוד אוטובוס נחמד.

לתשומת לבכם../images/Emo26.gif

ועוד אוטובוס נחמד.
לתשומת לבכם

זה האוטובוס של חברנו עשר תחנות כמובן, שימו לב לכיתוב :"חבורת הרלס" ו-"דן כרמיאל".
וכמובן השילוט שהוא קבע לו כשהחנה אותו אתמול- 394.

אורי404

New member
ועוד אוטובוס, שראינו אותו לא פעם

תמונות ממוזיאון אגד.
אז אחרי הנסיעה ללוד ולרמלה ותחנת ההגנה, עליתי על קו 86 המפותל והגעתי למוזיאון ופגשתי שם לא מעטים מהפורום והיה מאוד נחמד. תמונה במגרש שליד המוזיאון.
ולא פעמים. הפעם תמונה שצילמתי.

gsx750f

New member
תודה אורי לפחות אני רואה שהחליפו

ולא פעמים. הפעם תמונה שצילמתי.
לי את מכשיר הכירטוס באוטובוס לאחר שאתמול הוא החליט לשבות באמצע הטור האחרון דרור רגב

846

Active member
אתה מעלה סקופ בלי להגיד משהו?

לי את מכשיר הכירטוס באוטובוס לאחר שאתמול הוא החליט לשבות באמצע הטור האחרון דרור רגב
אתה מעלה סקופ בלי להגיד משהו?

אורי404

New member
מידיבוס של שאשא הסעות.

תמונות ממוזיאון אגד.
מידיבוס של שאשא הסעות.

אתה צודק - מידיבוס על מ.א.ן. 11 טון

מידיבוס של שאשא הסעות.
המדובר בנסיון, כושל מבחינה מסחרית יש לומר, של הארגז לייצר מידיבוס - פתרון שהיה רווח למדי בשוק ההסעות עד ראשית שנות ה-90. המרכב הזה, מס' 451 של הארגז, הוצג לראשונה במרץ 1994, והיצור הסדרתי החל כמה חודשים מאוחר יותר. השלדה היא אכן MAN 11HOCL. המרכב שבתמונה יוצר בקיץ 1995, אחד מ- 15-20 יחידות בסה"כ, לפי הערכתי. יש לי תמונה יפה של אב-הטיפוס, אשתדל להעלות אותה מאוחר יותר.

אורי404

New member
../images/Emo51.gif

המדובר בנסיון, כושל מבחינה מסחרית יש לומר, של הארגז לייצר מידיבוס - פתרון שהיה רווח למדי בשוק ההסעות עד ראשית שנות ה-90. המרכב הזה, מס' 451 של הארגז, הוצג לראשונה במרץ 1994, והיצור הסדרתי החל כמה חודשים מאוחר יותר. השלדה היא אכן MAN 11HOCL. המרכב שבתמונה יוצר בקיץ 1995, אחד מ- 15-20 יחידות בסה"כ, לפי הערכתי. יש לי תמונה יפה של אב-הטיפוס, אשתדל להעלות אותה מאוחר יותר.

והנה אב-הטיפוס של המידיבוס

והנה אב-הטיפוס של המידיבוס
בתמונה שצולמה במפעל הארגז, במרץ 1994. הצביעה דומה לזו של שאשא, אבל לא נראה לי שהיא זהה (ואולי השתנתה מאז).

אורי404

New member
ניסיתי לצלם את לוחית המרכב, אך זה

תמונות ממוזיאון אגד.
ניסיתי לצלם את לוחית המרכב, אך זה
לא ממש הצליח... אל תתפשו אותי במלה, אך נדמה לי שכתוב שזהו HOCL 11-260. אך, שוב, יכול להיות שלא ראיתי טוב או שאני טועה, לכן הזהרתי...

אורי404

New member
עוד שאלה יש לי ובינתיים תמונה של

תמונות ממוזיאון אגד.
עוד שאלה יש לי ובינתיים תמונה של
אוטובוס יפה ומעולה. מאחוריו, היה 303 מוגמר 84-384-01. השאלה שלי היא: כפי שרואים יש על האוטובוס שלט של קו של אשדוד. האם יש כל כך הרבה עובדים (או עבדים...), שעובדים בחצי חינם של חולון-ראשון לציון?

מצב
הנושא נעול.
למעלה