תמונות מיום שישי

mtbRider

New member
DH DROR וחבריו.....גלו לי סוד קטן..

היכן כל מתקני הפעלול האלה? על איזה גבהים מדובר? [יודע אמרו פה פעם שמהגשר זה נראה פחות אז אני לא רוצה לנסות דברים שאני לא בטוח בהם......] בכלל היכן בארץ יש מקומות לפרי-רייד והאם רוב המסלולים מסומנים? לא מסומנים? קשים להגעה [דהיינו אחרי העץ שנמצא ב X 753 ו Y HBRZ 882 לפי רשת ישראל המודרנית חדשה ישנה....]? איתי

DHDror

New member
אההה...אז ככה;

הגשר המצולם הוא באיזור בית-אורן על אחד מ ה FIREROADS ומוכר לרוב רוכבי ה XC באזור - הוא בפירוש לא נקודה סודית. אנ'לא יודע להסביר איך מגיעים כי גם אני הולך לאיבוד כמה פעמים לפני שאני מגיע אבל באופן כללי, יש ירידה לשביל בדיוק מול הכניסה לבית-אורן - יורדים עם השביל, שומרים על השמאל ואיך שהוא מגיעים...

mtbRider

New member
עזרה מכולם....איך מגיעים?

אני רוצה להגיע? האם ההתמצאות בשטח קשה? אני רוצה לרכב שם שישי או שבת.....[לשחק על הש"מ הישנות שלי
] איתי

mtbRider

New member
תודה....יש לי שאלה על הנחיתות

*************** 1 ****************** האם הנחיתה שם קשה? על איזה גובה מדובר? ולמי צריך לתת קרדיט על הבניה?!?!?! *************** 2 ****************** שאלה כללית (לפתוח הודעה חדשה?!?!) על נחיתות: ככה...טכניקת נחיתה ל פלאט (על ז"ק/ש"מ) טכניקת נחיתה ל SLOP (על ז"ק/ש"מ) תודה רבה, איתי

rm7

New member
תשובה לנחיתות(איך שאני אישית נוחת)

לפלאט תעשה נחיתת נר זאת אומרת אחורי קדמי ותנסה להניח את הקדמי ולסלופ, קשור כמה סלופ יש אבל לסלופ תעדיף שני גלגליפ בו זמנית.

mtbRider

New member
תודה, כפי שתיארתי

ככל שהסלופ ביותר שיפוע ככה להוריד את חרטום האופניים יותר למטה (כדי לא לפגוע עם האחורי ושהאחורי ירוץ במדרון ואני חס וחלילה אפול על הטוסיק
. רק שאלה אחת...כתבת "אחורי קדמי ותנסה להניח את הקדמי" מה הכוונה להניח? אתה מתכוון כאילו לספוג את כל המכה על האחורי ואז פשוט לתת לקדמי לנחות כמו מוילי [יענטו בלי הרבה מכה
]?

rm7

New member
דרור זה רומן שאלה בקשר לקפיצות

האם קפצת את הקפיצה הגדולה שלמעלה הGAP המגניב שיש שם כי יש שם זמן אוויר מטורף לחלוטין.

RetroPig

New member
roman

whatsup roman. hows life going buddy tell your brother I said hi we're going to mt. snow next month stay tuned for some pics dash babait yossi

rm7

New member
yossi

life going very good i have new bike and i heard that you have too. my bro is in the army now live me your email and my bro will talk with you friday. do you back on the saddle? do you rude dh and race?dood

RetroPig

New member
Roman the little Russian monkeyboy

it's good to get back in contact with the little russian brothers, hows the elder monkeyboy doing in the army, hope all is well.and as for my dh racing, I was riding downhill before you picked up a mountain bike over in the Ukraine so none of this "back in the saddle stuff" I never really stopped. , by the way I spoke to the guys over at Evil (the build their stuff right down the road from here) and they're comming out with a DH rig next month, they're bringing it to the shop, expect pictures of that. Oh and sinister are building one too, more like Frank the Welder (FTW)is building one for them. I might be buying the sinister if it's cheap enough, expect some pics of that too. right, I'm off, we're going to new jersy for a Rowing race, dash babait yossi

DHDror

New member
רומן , לא קפצתי את הקפיצה עם ה GAP

...אין לי בעיות עם זמן אויר אבל אני לא מסתדר עם הרמפות שם. יש דברים שפשוט לא מתלבשים על סגנון הרכיבה שלי (עבר של BMX) ולא מתאימים לי . דרור...

mtbRider

New member
?! ?! ?!

רגע אני רואה רוכב על האופניים שלך עולה לאוויר מהגשר בתמונה הראשונה. אח"כ אני רואה את הגשר בתמונה השנייה (GAP)...והוא נראה לי אותו גשר....ואתה אומר שלא עשית ת GAP? זה גשרים שונים? יש אפשרות לDROP בלי GAP? יענו נחיתה רגילה? פעם אבי צוראל (הגבר!) אמר לי שיש לי בעיה עם זמן אויר אבל זה היה אחד ההדרופים הראשונים שלי בשטח (עם האופניים החדשות) וגם הגישה לא הלכה לי הכי טוב.....בעקרון אני לא חושב שיש לי בעיה עם AIR TIME.... איתי

mtbRider

New member
הסבר הגעה ! ! !

רוצה לרכב שם מחר בבוקר....אם יש פה מישהו הלילה שיודיע ויסביר כיצד להגיע בבקשה. אם לא אני אלך כנראה שוב למיר"ב למרות שאיך לומר....כבר דיי חרשתי ת'מקום
. מה שכן מקומות עם גשרים במיר"ב תמיד יהיו רצויים (פירוט הגעה ופירוט הגשר....)
[אני מכיר גשרון 90 מעלות(ס"ש אדום), נדנדה מעל בול עץ (ס"ש אדום), "כל העולם כולו גשר צר מאוד והעיקר לא לפחד כלל" רק שהגשר הזה קצת רעוע כי הנחל התרחב...מה יש לעשות בנדון?] איתי

DHDror

New member
הגעה לדרופ ;

מול החווה שבכניסה לבית-אורן יש ירידה ל FIREROAD לכיוון מערב. יורדים בו ושומרים על השמאל כל הזמן , כלומר לקחת כל פניה שמאלה (ישנה פניה אחת שהשביל נגמר אחרי 10 מטרים - אותה לא לקחת...). את הגשר שממנו קופצים אפשר לראות מימין לשביל אז שמישהו יביט ימינה כל הזמן ! אפשרות אחרת היא לשאול בסינגל-טרק דרור...

mtbRider

New member
דרור תודה רבה ../images/Emo13.gif ! ! !

אחרי הכל נראה לי שאני אשאל את אור מסינגל טרק כי אני מתעתד להיות שם.... אני אלך למיר"ב ואחרי שאברר בידיוק אלך לשם (כנראה מחר). בכל אופן תודה רבה על העזרה ומצטער עם ק צ ת [יענו ציניות] צבעתי תפורום עם השם שלי פשוט עשיתם לי חשק לדרופ.... שלך, איתי

mtbRider

New member
אז ככה...

בתחילה היינו (אני ואחי) במיר"ב עשינו תסינגל השחור שממשיך לירוק...היה אחלה (מרוב זעזועים עף לאחי המחוג של השניות בשעון...
). אח"כ החלטנו ללכת לסינגל טרק...דיבור קטן עם אור והיינו בדרך ברכב (תודה לאחי
שמקפיד להסיע אותי...) הגענו לסינגל טרק אור התותח הסביר לנו והכל גם איפה הרמפות וגם איך מגיעים לסינגל של אלון. הלכנו עשינו את אלון, נהננו, אח"כ חיפשנו ת'דרך לאיפה שיש פיתה דרוזית שמה ליד הכביש
בסוף הגענו לאיזה מקום עם ס"ש אדום שהיה מוכר לי (אחרי הבריכה שיש שם מאיזה נחל) שמשם עולים על הצלע של ההר (ברגל כמובן) אבל החלטנו לא להתברבר והמשכנו לחנייה [באנו בכיוון ההפוך דהיינו מהכיוון של הבריכה לכיוון החנייה] הלכנו לחניון והתחלנו לטפס את הכביש עד למעלה אחרי הכלא לכניסה לאלון
. היה אחלה. רצינו לבדוק תק]יצות אבל אני עשיתי גיחה ל FIREROAD (תשמע אני אחרי העלייה מקווה שנכנסתי לנכונה
) ולא ממש מצאתי אז חזרתי והמשכנו לטפס. אולי אני אקפוץ לביקור שם מחר. איתי

איתי נ

New member
אם כבר היית בסינגל של נחל אלון

אז בסוף הסינגל פונה ימינה לשביל מסומן ירוק. עוד קצת ויש פיצול - הסימון הירוק יורד לערוץ ואתה ממשיך בימני בעליה קלה עד חירבת אלון (לפני הירידה לכוון הבריכה), שם פונה ימינה להמשך עליה קלה. אם הבנתי טוב אז המקפצות בצד שמאל של השביל עוד כמה מאות מטרים. זה אותו שביל שמגיע בהמשך עד בית אורן ובו הציעו לך לרדת. אם המשכת ישר (איפה שהדרך חסומה באבנים) ועברת את הבריכה אז יש עוד שביל ימינה בעליה תלולה ואפשר לעלות גם משם ברכיבה (תלוי על מה אתה רוכב) ולהתחבר לאותו שביל. ואם היית במירב ועשית רק את השחור זה כאילו לא היית שם בכלל. יש שם מליון ורבע סינגלים בכל הרמות ומספיק אטרקציות ליותר מיום שלם. קשה להסביר איך ואיפה אז כדאי להגיע עם מישהו שמכיר. אפשר גם סתם להסתובב שם ולחפש סינגלים אבל אז רוב הסיכויים שתבזבז הרבה זמן וכוח על עליות בשבילים רחבים.

למעלה