תמונות מטעם העיר

../images/Emo214.gifהלוי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זהו בינתיים

../images/Emo214.gifאני אחזור לשם.

אני יודעת שאנשים חושבים שאני מטורפת, אבל אני חוזרת לשם. ואני באה במיוחד בשביל לראות אותן שרות שוב. אני מקווה שאספיק עוד היום [כי כעת אני יוצאת לירושלים מה שאומר יום ארוך..] אבל אם לא אספיק היום, אז מחר בטוח.

../images/Emo60.gifידעתי שאפשר לסמוך עלייך בקשר לתמונות

המון המון תודה
ואני כ"כ שמחה לשמוע שנהנית ושתלכי שוב בשבילן
אני מקווה שגם אני אוכל ללכת מחר...:(

../images/Emo214.gifאני יוצאת ממש עכשיו

[אמרתי שאני אלך ויהי מה, והנה זה קורה. לפני פחות מעשרים דקות חזרתי מירושלים וכבר אני יוצאת
] מעין, ממש רציתי לראות אותך וחשבתי שאת באה היום
בכל אופן, אני הולכת עם מצלמה, יהיו עוד תמונות היום.
ומיכאל-תודה רבה לך על כל העזרה
אתה ממש נחמד!!!!

../images/Emo60.gifגם אני הייתי בטוח השאני באה../images/Emo7.gif

אבל ההורים שלי לא יכלו לקחת אותי ואין לי איך ללכת
אני מניחה שמחר את לא תבואי כבר חחח אז ניפגש בפסטיבל נערה? אני מקווה שתבואי לשם
תהני היום
מחכה לתמונות :)

../images/Emo214.gifהן כל כך מדהימות!!!!!!!!!111111111111

חזרתי בדיוק הרגע ואני חייבת ללכת לישון [חבר שלי פה וקצת לא נעים להזניח אותו ואני כל הזמן אומרת לו:"אני מנסה להתרכז"
] בכללללללל אופן, היום היה מושלםםםםםםםםםםםם [והיה מפוצץ בהשוואה לאתמול] מי שבא מחר-יהיה ממש ממש מפוצץ, אז ראו-הוזהרתם!
הילה הלוי אמרה לי שהיא ראתה את ההודעה שכתבתי היום בבוקר על ההופעה של אתמול
ויש לי תמונותתתתתתתתתתתתתתתתת ממש מדהימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ויש לי אפילו הפתעה בשבילכם מהלהקה אני אעלה הכל מחר
[ומעין-רציתי לבוא גם מחר, אבל לא נראה לי שיהיה לי כבר תקציב..וגם לא יהיה לי עם מי ללכת, וגם ביום ראשון יש בגרות..צריך להתחיל לחרוש
]
מחר אני מעלה הכל לפורום!

../images/Emo60.gifשמחה שנהנית מאמי../images/Emo24.gif

ולא נורא לגבי היום..אני מקווה שיהיו עוד הזדמנויות שניפגש=] ופסטיבל נערה זה ביום שלישי ורביעי..אני מקווה שתוכלי להגיע

../images/Emo214.gifאני באה גם היוםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!1

כנראה!:) איזה ליגההההההההההההה!!! אחשלי ביקש מחבר שלי לישון פה גם היום
אז אם כבר...
ואני לא נסעתי מעולם לבד לבת ים, ככה שלשם בטוח לא אגיע..אין לי מושג על אוטובוסים וכד' [מה גם שההופעה בלילה ואין לי מושג איך אחזור], אז אוותר על התענוג..

../images/Emo214.gifאין מופיעות מלא,

אין מצב שתפספסי אותן.. אני יכולה רק להגיד שאתמול, כשהייתי שם פעם ראשונה, כל הזמן שמעתי אותן ברגע ולא ידעתי איפה הבמה..והגעתי רק לשיר האחרון...בגלל זה היה חשוב לי היום לבוא ולראות אותן. הן שרו בערך ב9 בדיוק והן שרו ב10 בערך [הן שרות גם במופע סגירה שהוא בעצם נגמר ב11, אם אני זוכרת נכון..] תהני מחר

../images/Emo214.gifהייתי עייפה!

תסתכלי על השעה!
הבמה של מפעל הפיס, כתוב:The pais show

../images/Emo214.gifבואי נגיד ככה,

זה הרבה כסף כמו שזה הרבה אנשים את לא מבינההההההההה כמה אנשים באו לשם. כאילו, יש לי תמונה שצילמתי בתחנת רכבת! אחרי חצות! הכל היה מפוצץ!!!!!!

למעלה