../images/Emo214.gifחזרתי מטעם העיר!!!!
הייתי בשלוש הופעות שלהן, שמעתי את השיר החדש הוא הכי מהמם בעולם אין לי מושג למה ואיך, אבל היום קראתי פעם אחת את המילים מהשירונט ובהופעה שמעתי את השיר, שרתי אותו ורקדתי אותו . כולם לא הבינו איך אני מכירה את השיר הזה
אין לי מושג איך ידעתי את הלחן והכל, כי ממש שרתי את השיר כמו שהן שרו והייתי בהלם מעצמי, אבל אני חייבת להגיד שזה אחד השירים הכי הכי.השיר הזה פשוט גרם לי לקפוץ ולרקוד שם . רק בגלל השיר הזה אני חושבת *ברצינות* שמחר אחזור לשם. [והאמת? יכול להיות שפשוט הייתי עם יותר ציפיות כי הייתי בשנה שעברה וידעתי למה אני הולכת, אז חשבתי שזה ישתפר-ובקטע של האוכל=למען האמת, ממש התאכזבתי. נדמה לי שמחר אני אגיע במיוחד בשביל הלהקה ואהיה צמודה לבמה וכל הזמן אחכה שהן יופיעו. בכל אופן, יש לי כמה תמונות. [ולפי מה שראיתי במצלמה, הן ממש יפות], אני אעלה אותן מחר כי כרגע אני חזרתי ואני סחוטה [גם מהבגרות וגם מחר אני בבוקר נוסעת לירושלים] אם אני אחזור הביתה מוקדם,יכול להיות בהחלט שאבוא שוב. ועודבר, מחלקים שם בחינם פאנטה חדש בטעם מנגו-תפוז. זה הדבר הכי טעים שטעמתי בחיים שלי!אפילו יותר מקולה!שתיתי שם בערך עשר כוסות!
כל הזמן חברות שלי הביאו לי לשתות מזה
והכי חשוב, אחרי ההופעה ראיתי את הבנות. והן *ממש ממש* חמודות.
רציתי לצלם אותן במיוחד בשביל הפורום [כשנפגשתי איתן אחרי ההופעה], אבל האמת שלא היה לי נעים.. לילה טוב