תמונות מהרכבת:

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
נכון מאוד טומי.

OK הבנתי,עלי בפעם האחרונה שנסעתי
ברכבת אסרו לצלם. לו ידעתי שמותר הייתי מביא תמונות. אז אתם רוצים להגיד לי שגם בתחנות מותר?
נכון מאוד טומי.
אני מציע לך שתדפיס את האישור הזה ותשמור בארנק. אם תצלם ויבוא אליך אחד מאנשי האבטחה פשוט תראה לו את האישור. אני צילמתי לאחרונה פעמיים ברכבות ובתחנות . פעם אחת שאל אותי איש ביטחון מה אני עושה ואמרתי לו שאני מצלם ויש לי אישור ואם הוא רוצה אז אראה לו את האישור אבל הוא אמר שלא צריך. אני באמת חושב אבל שכדי למנוע מקרים של אי נעימות כדאי שהנהלת הרכבת תוציא הנחייה מפורשת בנושא למנהלי התחנות ולמאבטחים. אולי ד"ר אביתר שיש לו קשרים בהנהלת הרכבת יכול לסדר משהו בנדון ?

oren*

New member
לא, עדיף שימשיכו להיות חשדניים.

נכון מאוד טומי.
אני מציע לך שתדפיס את האישור הזה ותשמור בארנק. אם תצלם ויבוא אליך אחד מאנשי האבטחה פשוט תראה לו את האישור. אני צילמתי לאחרונה פעמיים ברכבות ובתחנות . פעם אחת שאל אותי איש ביטחון מה אני עושה ואמרתי לו שאני מצלם ויש לי אישור ואם הוא רוצה אז אראה לו את האישור אבל הוא אמר שלא צריך. אני באמת חושב אבל שכדי למנוע מקרים של אי נעימות כדאי שהנהלת הרכבת תוציא הנחייה מפורשת בנושא למנהלי התחנות ולמאבטחים. אולי ד"ר אביתר שיש לו קשרים בהנהלת הרכבת יכול לסדר משהו בנדון ?
לא, עדיף שימשיכו להיות חשדניים.
השיחה הזו בין הצלם ובין איש הביטחון, חשובה מאוד, בעיקר בתקופת פיגועים. חס וחלילה שאנשי הביטחון יהיו אדישים.

aas111

New member
מי אמר לך? שב"כ או אב"כ??

תגידו אתם לא פוחדים לצלם

מהרכבת, ובתוך הרכבת
הרי יש איסור מוחלט על כך
מי אמר לך? שב"כ או אב"כ??

A-T

New member
תמונה אחרונה

תמונות מהרכבת:
תמונות שצילמתי היום מהרכבת בקו כפ"ס - בני ברק.
תמונה אחרונה
הרכבת חזרה לכפ"ס-הוד השרון נכנסת לתחנת בני ברק. במרכז התמונה רואים את קטר G12 מס' 111.

A-T

New member
ראיתי היום אוטובוס ישן של "דן"...

תמונה אחרונה
הרכבת חזרה לכפ"ס-הוד השרון נכנסת לתחנת בני ברק. במרכז התמונה רואים את קטר G12 מס' 111.
עם לוחית רישוי 893-955 נכנס לחניון של קניון איילון ליד תחנת הרכבת.

aas111

New member
זה שיייך למוסך

זה שיייך למוסך
הוא היה במסוף כרמלית ויצא החוצה הרעש שלו לא הזכיר שום דבר

יצחקA

New member
זאת הייתה ניידת? מה הייתה מספרה

זאת הייתה ניידת? מה הייתה מספרה
ב"דן", האם היה עליה מספר קו? מאיזה דגם?

aas111

New member
אני מרגיש שאתה בוחן תחבורה

תראה בתמונה דוגמא
לרשותך אני לא רושם מספרים
אני מרגיש שאתה בוחן תחבורה
סתם.... האמת שראיתי .ולא הסתכלתי על כל האטובוס הישן אלא שמתי לב שנהג אטובוס עצר ליד יציאה ממסוף כרמלית ירד מישהו מהאטובוס של מוסך ואח"כ המשיך הלאה בראש שלי היה רק לראות את הקטרים ליד מכון תחבורה שליד בית מכרזים שנשרף ולא ידעתי שגם יש שם אטובוס ישן והיה רשום באדיבות (את הזה אל תשאל גם ,אולי זה פורד או DAF) ראיתי רק קטר אחד ופינה השניה הייתה אוטובוס ישן שחזרתי לכביש ראשי רציתי לחוזר לרחוב העליה אך נכנסתי בטעות לתוך בית מכרזים כדי לחסוך צל ומסתבר לי שזה היה בית שרוף ונמלטתי לשם הכל היה שחור ממש שחור אני הלכתי היום לגשר הרכבת הישן שנסגר שהמסלול זה ליפו היה שם קבוצת מטיילים ומדריך ככל כנראה שסיפר להם היסטוריה של רכבת יפו עמד על גשר ואמר כך כך ממש מתחת לגשר בטח עברה רכבת ליפו

אוהד11

New member
אוטובוס ישן של דן

אוטובוס ישן של דן
בזמנו זו היתה מכונה מסדרת 3000. אם זיהית עליה מספר בן ארבע ספרות שמחיל בספרה 9, הפוך את ה- 9 ל- 3 ותשע מה היה מספרה כאשר היא שובצה בקו רגיל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה