תמונות מהרכבת:

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
תמונות מהרכבת:

תמונות מהרכבת:
תמונות שצילמתי היום מהרכבת בקו כפ"ס - בני ברק.

A-T

New member
עוד משהו שצולם מהרכבת...

תמונות מהרכבת:
תמונות שצילמתי היום מהרכבת בקו כפ"ס - בני ברק.
עוד משהו שצולם מהרכבת...
אוטובוס ישן שעומד בסמוך למסילה, חצי קילומטר מזרחית לתחנת סגולה (ליד כפר הבפטיסטים). בתמונה לא רואים זאת, אבל האוטובוס צבוע באדום-לבן.

בקטע שמקרית גת לנען

עוד משהו שצולם מהרכבת...
אוטובוס ישן שעומד בסמוך למסילה, חצי קילומטר מזרחית לתחנת סגולה (ליד כפר הבפטיסטים). בתמונה לא רואים זאת, אבל האוטובוס צבוע באדום-לבן.
בקטע שמקרית גת לנען
רואים בצד ימין של המסילה אוטובוס ענתיקה על גבעה. אני חושב ששכחו אותו שם במלחמת העצמאות כשהפלוגה נשלחה לנגב הנצור...

ה דרומי

New member
יפההה קבל ../images/Emo140.gif ד.א לא מזמן

תחנת פ"ת - סגולה
יפההה קבל
ד.א לא מזמן
צלמתי את תחנת סגולה אבל מחוץ לתחנה אחלה תמונות

omer landau

New member
איזה איסור? מה איסור? ורעיון קטן

תגידו אתם לא פוחדים לצלם

מהרכבת, ובתוך הרכבת
הרי יש איסור מוחלט על כך
איזה איסור? מה איסור? ורעיון קטן
איזה איסור בדיוק אני הבנתי שמותר למרות שפעם אחרונה שצילמתי המאבטח אמר לי לא לצלם וביקש לא לפתח את התמונות (מצלמה דיגיטלית אז אפשר להגיש שבטעות חיברתי למחשב -צפיתי בתמונות ושמרתי אותם ) אפשר לחשוב מה צילמתי רכבת שנוסעת לכפר סבא -איתה הגעתי אם כמה אנשים ברכבת ישראל לא רוצים שנצלם תמונות מה דעתם לפתוח חלק נחמד באתר שיהיו בו תמונות של רכבות ותחנות או להוציא חוברת עם תמונות הסברים וכו... אני הייתי קונה

ארזS

New member
טומי, יש לך טעות ../images/Emo70.gif

תגידו אתם לא פוחדים לצלם

מהרכבת, ובתוך הרכבת
הרי יש איסור מוחלט על כך
טומי, יש לך טעות

תסתכל בבקשה בטגליינס למעלה ותראה. יש אישור מפורש מהנהלת הרכבת לצלם !

ה דרומי

New member
אצלי כאשר חזרתי מביקור במוזאון

טומי, יש לך טעות

תסתכל בבקשה בטגליינס למעלה ותראה. יש אישור מפורש מהנהלת הרכבת לצלם !
וירדתי בתחנת הרכבת בלוד וצלמתי במצלמה רגילה הגיע משום מקום מאבטח ושאל אותי מה אני מצלם אמרתי לו יש אישור {מדובר הרכבת} לצלם בתחנה אבל לא לרדת לכיון הפסים ואת האישור הוא יכול לראות אצל מנהל התחנה . ואני צלמתי את השלט ואני משתתף בפורום תח"צ אז הוא ביקש לראות ת.ז {נתתי לו לראות אותה } עכשיו אני שואל על הדרך האם לא שווה שהמאבטיחם יקבלו הוראה שיש אישור מהדוברות לצלם.? אולי כדאי להוציא תעודות שנוסה תעודה זו ראשי לצלם אוטובוסים ורכבות ומטוסים ואוניות. תעודה +תמונה.

ליילנד

New member
../images/Emo55.gifצילמתי בנהריה במצלמה רגילה

וירדתי בתחנת הרכבת בלוד וצלמתי במצלמה רגילה הגיע משום מקום מאבטח ושאל אותי מה אני מצלם אמרתי לו יש אישור {מדובר הרכבת} לצלם בתחנה אבל לא לרדת לכיון הפסים ואת האישור הוא יכול לראות אצל מנהל התחנה . ואני צלמתי את השלט ואני משתתף בפורום תח"צ אז הוא ביקש לראות ת.ז {נתתי לו לראות אותה } עכשיו אני שואל על הדרך האם לא שווה שהמאבטיחם יקבלו הוראה שיש אישור מהדוברות לצלם.? אולי כדאי להוציא תעודות שנוסה תעודה זו ראשי לצלם אוטובוסים ורכבות ומטוסים ואוניות. תעודה +תמונה.
צילמתי בנהריה במצלמה רגילה
ולא אמרו לי כלום, אפילו לא הסתכלו לכיוון שלי. אבל יתכן שנהריה זו לא דוגמא בנושא
לא יודעת.

aas111

New member
את הטיילת של נהרייה צילמת

צילמתי בנהריה במצלמה רגילה
ולא אמרו לי כלום, אפילו לא הסתכלו לכיוון שלי. אבל יתכן שנהריה זו לא דוגמא בנושא
לא יודעת.
אני זוכר שהייתי קטן היתה שם מרכבה רכבתי על זה ושמעתי לוק לוק לוק והרוכב נתן לי לרכוב עליו אהה .איזה תענוג לרוכב על זה ממני אתר על נהריה היא עיר רומנטית

ליילנד

New member
לא הטיילת../images/Emo70.gif

אני זוכר שהייתי קטן היתה שם מרכבה רכבתי על זה ושמעתי לוק לוק לוק והרוכב נתן לי לרכוב עליו אהה .איזה תענוג לרוכב על זה ממני אתר על נהריה היא עיר רומנטית
לא הטיילת

צילמתי את הרכבת
, מניין בא לך הרעיון המוזר הזה
ואגב כרכרות בנהריה, אז היו עגלונים
עם כרכרות מצועצעות ולא תמיד יפות. היום יש כרכרות של העירייה כרכרות יפהפיות עם עגלונית צעירה בתלבושת יפה עם צילינדר לבן על הראש, את זמ מאוד הצטערתי שלא הצלחתי לצלם.

aas111

New member
זה לא רעיון מוזר הזה

לא הטיילת

צילמתי את הרכבת
, מניין בא לך הרעיון המוזר הזה
ואגב כרכרות בנהריה, אז היו עגלונים
עם כרכרות מצועצעות ולא תמיד יפות. היום יש כרכרות של העירייה כרכרות יפהפיות עם עגלונית צעירה בתלבושת יפה עם צילינדר לבן על הראש, את זמ מאוד הצטערתי שלא הצלחתי לצלם.
זה לא רעיון מוזר הזה
הייתי בנהרייה יש שם נהר נדמה לי שנקרה גבעתון או משהו כזה ולאורך כל הנהר הייינו מטיילים זה מה שאני זוכר לזה קוראים טיילת טיילת זה מילה טייל לטייל .לא רק על חוף היום זה היה לפני 15 שנה נו בעניין כירכות צדקתי צילמת את זה????

aas111

New member
ומה מיוחד בזה

זה לא רעיון מוזר הזה
הייתי בנהרייה יש שם נהר נדמה לי שנקרה גבעתון או משהו כזה ולאורך כל הנהר הייינו מטיילים זה מה שאני זוכר לזה קוראים טיילת טיילת זה מילה טייל לטייל .לא רק על חוף היום זה היה לפני 15 שנה נו בעניין כירכות צדקתי צילמת את זה????
ומה מיוחד בזה
לא רק חתונות ואירוגע מיוחד אלאנותן לי תחושה שאני בתל אביב בתחליה שנות 1900 אולי קצת לפני

ליילנד

New member
אתה מדבר על כיכרות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

התכוונתי לכיכרות
אתה מדבר על כיכרות

אני דיברתי על כרכרות, לצערי לא צילמתי כי חלפתי על פניה ברכב ולא הספקתי להוציא את המצלמה מהנרתיק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה