ראש העין צפון: מפגש רכבותתמונות מהרכבת:
תמונות שצילמתי היום מהרכבת בקו כפ"ס - בני ברק.
עוד משהו שצולם מהרכבת...תמונות מהרכבת:
בקטע שמקרית גת לנעןעוד משהו שצולם מהרכבת...
אוטובוס ישן שעומד בסמוך למסילה, חצי קילומטר מזרחית לתחנת סגולה (ליד כפר הבפטיסטים). בתמונה לא רואים זאת, אבל האוטובוס צבוע באדום-לבן.
תחנת פ"ת - סגולהתמונות מהרכבת:
יפההה קבלתחנת פ"ת - סגולה
תגידו אתם לא פוחדים לצלםתחנת פ"ת - סגולה
איזה איסור? מה איסור? ורעיון קטןתגידו אתם לא פוחדים לצלם![]()
מהרכבת, ובתוך הרכבתהרי יש איסור מוחלט על כך![]()
טומי, יש לך טעותתגידו אתם לא פוחדים לצלם![]()
אצלי כאשר חזרתי מביקור במוזאוןטומי, יש לך טעות![]()
תסתכל בבקשה בטגליינס למעלה ותראה. יש אישור מפורש מהנהלת הרכבת לצלם !
אצלי כאשר חזרתי מביקור במוזאון
וירדתי בתחנת הרכבת בלוד וצלמתי במצלמה רגילה הגיע משום מקום מאבטח ושאל אותי מה אני מצלם אמרתי לו יש אישור {מדובר הרכבת} לצלם בתחנה אבל לא לרדת לכיון הפסים ואת האישור הוא יכול לראות אצל מנהל התחנה . ואני צלמתי את השלט ואני משתתף בפורום תח"צ אז הוא ביקש לראות ת.ז {נתתי לו לראות אותה } עכשיו אני שואל על הדרך האם לא שווה שהמאבטיחם יקבלו הוראה שיש אישור מהדוברות לצלם.? אולי כדאי להוציא תעודות שנוסה תעודה זו ראשי לצלם אוטובוסים ורכבות ומטוסים ואוניות. תעודה +תמונה.
את הטיילת של נהרייה צילמתצילמתי בנהריה במצלמה רגילה![]()
ולא אמרו לי כלום, אפילו לא הסתכלו לכיוון שלי. אבל יתכן שנהריה זו לא דוגמא בנושאלא יודעת.![]()
![]()
לא הטיילתאת הטיילת של נהרייה צילמת
אני זוכר שהייתי קטן היתה שם מרכבה רכבתי על זה ושמעתי לוק לוק לוק והרוכב נתן לי לרכוב עליו אהה .איזה תענוג לרוכב על זה ממני אתר על נהריה היא עיר רומנטית
זה לא רעיון מוזר הזהלא הטיילת![]()
צילמתי את הרכבת, מניין בא לך הרעיון המוזר הזה
ואגב כרכרות בנהריה, אז היו עגלונים
עם כרכרות מצועצעות ולא תמיד יפות. היום יש כרכרות של העירייה כרכרות יפהפיות עם עגלונית צעירה בתלבושת יפה עם צילינדר לבן על הראש, את זמ מאוד הצטערתי שלא הצלחתי לצלם.![]()
ומה מיוחד בזהזה לא רעיון מוזר הזה
הייתי בנהרייה יש שם נהר נדמה לי שנקרה גבעתון או משהו כזה ולאורך כל הנהר הייינו מטיילים זה מה שאני זוכר לזה קוראים טיילת טיילת זה מילה טייל לטייל .לא רק על חוף היום זה היה לפני 15 שנה נו בעניין כירכות צדקתי צילמת את זה????
התכוונתי לכיכרותומה מיוחד בזה
לא רק חתונות ואירוגע מיוחד אלאנותן לי תחושה שאני בתל אביב בתחליה שנות 1900 אולי קצת לפני
אתה מדבר על כיכרותהתכוונתי לכיכרות
טוב .לא נוראאתה מדבר על כיכרות![]()
![]()
![]()
אני דיברתי על כרכרות, לצערי לא צילמתי כי חלפתי על פניה ברכב ולא הספקתי להוציא את המצלמה מהנרתיק.
אישור בכתב לצילום ברכבתתגידו אתם לא פוחדים לצלם![]()
OK הבנתי,עלי בפעם האחרונה שנסעתיאישור בכתב לצילום ברכבת
הודעה שנכתבה בפורום ומופיעה ברשימת הטאגליינס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.