גמני גמני אולי מחר¿
T Tinkerblack New member 21/12/04 #21 מה זמוזר בתמונות שגם אני אצתלמתי םע שלומי ואת זה הוא לא טרח לסרוק אני דורשת תמונה שלייייייייייי
Y YaEloNeT New member 21/12/04 #49 ../images/Emo12.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif *נדחפת* תסביר את עצמך
T Tinkerblack New member 21/12/04 #59 נכון רק תמונות של אלון שלומי הטריק שעשית לי עם אלון היה ממש זדוני לא שכל כך שיתפתי עם המפגר פעולה כי הו אמפגר שחושב את עצמו אבל עדיין
נכון רק תמונות של אלון שלומי הטריק שעשית לי עם אלון היה ממש זדוני לא שכל כך שיתפתי עם המפגר פעולה כי הו אמפגר שחושב את עצמו אבל עדיין
ס סתםמישו New member 23/12/04 #67 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וטוב שאתה לא שלומי...
ק קטרפי New member 21/12/04 #25 וווווווווווואאאאאא ../images/Emo110.gif עוד תמונות והפעם לא באיכות עד כדי כך נוראית כמו שלי ייאיי לי ואני אפילו לא יצאתי שם עד כדי כך גרוע כמו שאני יוצא תמיד.... דרך אגב שיר מה עם תמונות מהמיפגש הקודם
וווווווווווואאאאאא ../images/Emo110.gif עוד תמונות והפעם לא באיכות עד כדי כך נוראית כמו שלי ייאיי לי ואני אפילו לא יצאתי שם עד כדי כך גרוע כמו שאני יוצא תמיד.... דרך אגב שיר מה עם תמונות מהמיפגש הקודם
T Tinkerblack New member 22/12/04 #65 why shir? u know my father put out the films just once at 8 years...
Y YaEloNeT New member 21/12/04 #50 גארפילדון פוטוגני../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif בטירוףףףףף ואני לא... בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוקע. אני יודעת מי זה. אתה- יש לי את הפון שלך...תתכונן
גארפילדון פוטוגני../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif בטירוףףףףף ואני לא... בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוקע. אני יודעת מי זה. אתה- יש לי את הפון שלך...תתכונן