תמונות מהמפגש =]

DARk lies

New member
גם אני צילמתי שתי תמונות../images/Emo3.gif

נממ
הנה כולם

slallum

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה התמונה ששמו לי שקית מול הראש
זה היה כיף

LuNa MaJnUnA

New member
שמו?../images/Emo46.gif../images/Emo94.gif

שעות של הטרדה ואתה לא זוכר מי אני
הוכחתי לעולם סופית
אני בנאדם כ''כ לא פוטוגני
וכן, השקית היתה טובה

DARk lies

New member
כן. אממ. אני ויעל

זהווווווווווווווווו
חח המון השקעתי. זמן ומאמץ. היה קשה. תיתמכו בי

YaEloNeT

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

תמונה משפחתית
וכן, גם פה אני לא פוטוגנית
אבל צ'אקע הבובע ואהובי הכתום כע

» LiRaZ «

New member
יא ../images/Emo9.gif אני דורשת עוד מפגש ומיד../images/Emo70.gif

אתם כאלה יפים. אני מתגעגעת
בולי השתניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
את כזאת וואו
אני חייבת לראות אותך כברר

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifבובע תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וגם את רזע../images/Emo66.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וגם את נועהלה../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וגם כל מי שיכול להגיע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני בתחנה המרכזית החדשה בראשון כל יום חמישי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מבחינתי, חמישי הבא (כי השבוע אני לא אהיה כי אני חולע../images/Emo184.gif) ב-17:00 בתחנה המרכזית החדשה, כל מי שרוצה שיבוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מזה מתגעגעת בובע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מסכימה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חמישי הבא ב-17:00../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה את עושה שם כל יום חמישי?../images/Emo66.gif

יש לי שבועים מזה עמוסים, אין לך מושג עד כמה. אולי בתקופה יותר מאוחרת. זה לא בעיה בשבילי להגיע...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיש לי פיזיותרפיה 2 דקות מהתחנה במרכז פיזיותרפיה שם....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifברח' .... לא כאן בובע, אני לא מעוניינת שיבואו להטריד אותי ../images/Emo12.gif אני עכשיו שולחת מסר../images/Emo13.gif

למעלה