תמונות מהמלחמה...

shabtay12345

New member
תמונות מהמלחמה...

לכל AIS שהתלהבו הנה קצת תמונות שיבהירו מה קורה במלחמה ... לפחות אצלי :p

shabtay12345

New member
כנסו

D:\Documents and Settings\ORS\My Documents\My Pictures\מלחמה.JPG D:\Documents and Settings\ORS\My Documents\My Pictures\מלחמה1.JPG D:\Documents and Settings\ORS\My Documents\My Pictures\מלחמה2.JPG D:\Documents and Settings\ORS\My Documents\My Pictures\מלחמה3.JPG אחרי זה לא הייתי מתלהב כל כך במקומם

freesoul21

New member
חחחחחחחחח

כבר שנים שלא הגבתי כאן, אח שלי זה שאתה נותן כתובת לתמונות שנמצאות אצלך בכונן ממש לא עוזרות לנו כי אנחנו לא יכולים לראות אותן, אתה צריך לעלות אותן לאתר ואז לשים כתובת.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בן אדם, יצאת ליצן.
והוצאת את כל TUF ליצנים יחד איתך

DaRKzLORD

New member
מחזק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

darkest

New member
אנחנו לא ליצנים:)

רק חברה שנהנים ואי אני מחכה לאיפוס...:)

lidor500

New member
כן מה אכפת

לך 11 פעמים בהיכל התהילה.. תאמיני לי שזה ישאר שם כמה שנים טובות

6th Finger

New member
ניסה

אנחנו נהנים פה מהמלחמה כשאת משתעממת שם למעלה... מה דעתך לרדת בכוח ולעזוב כבר את הכסא של המקום הראשון?

HuriCaN

New member
תאמין לי שגם ניסה נהנת...

בכך שאתם תוקפים ומאבדים מאות מיליארדים והיא מפסידה בין 30 מיליארד ל 40 מיליארד.. ואחרי זה היא מחזירה ^_^

6th Finger

New member
אממ

אני אישית לא מבזבז עליה תורים, כי אני יודע שלא משנה מה אני אעשה, היא תמיד תנצח... אין טעם ללכת על מדינות שחזקות ממני פי 2...

lidor500

New member
איך היא מחזירה?

עם תעשייה של מיליארד כח? וואלה היא באמת יכולה להחזיר אבל יקח זמן אתה לא חושב?

HuriCaN

New member
מעניין

כל מדינה שתוקפת אותה היא עם תעשייה? תדע שיש כאלו עם 30,000 אדמה שתוקפים לנו עשיריות אז הם אוכלים אותה ופשוט מפסידים אדמה

randy kit orton

New member
אם כבר מדברים אני שמח בשבילם

שבמלחמה הזאת(או יותר נכון מסוף המלחמה הקודמת) הם התחילו לחשוב על זה שהם צריכים להגן על עצמם....

lidor500

New member
אממ אה וואלה לא חשבתי על אזרחים

xD.. מעניין שהשרשור שפתחתי על זה שחן בבלי לא צריך לרשום הודעות בפורום עד הערב נעלם.. טוב זה אולי רומז שהוא צריך להמשיך :p

theor8

New member
אור כנס לפה

עמי כתב "אין לפרסם תוצאות תקיפה בפורומים הרשמיים של המשחק ולהכנס לדיונים בפורומים הרשמיים נא לא לאיים ולהשתמש בשפה לא נאותה" הוא אמר אין לפרסם תוצאות תקיפה בפורומים הרשמיים של המשחק וזה הפורום הרישמי של המשחק

למעלה