תמונות מהיומולדת...

Lopezit

New member
תמונות מהיומולדת...

פה אני לא מבינה למה היא כל כך מסתתרת מהפאפרצי ואז עושה שלום ולמה היא ומארק עדיין הולכים בנפרד?! חוץ מפה

Lopezit

New member
וחדשות..

ג'ן תהיה ב"סטודיו למשחק עם..." ב10\10 (יומולדת שלייייייי)... היא הקליטה את זה לפני כמה זמן... מעניין מתי זה ישודר פה... התוכנית הזאת משודרת בישראל בערוץ 8
ניו יורק פוסט מדווח כי אמא של ג'ן אמרה ביום שישי האחרון כשהייתה באיזה מקום הימורים איפה שהיא זכתה פעם שעברה ב2 מליון דולר.. שהיא לא אוהבת את מארק... והיא מעדיפה את בן... אז יש לי משו להגיד לך..את לא לבד גמני
ג'ניפר צריכה גברררר לא איזה שחיף שיותר נמוך ממנה!
ועוד משו שאין לי כח לתרגם... איתי תתרגם חח :: Jennifer Lopez: The actress, singer can look forward to her trip into James Lipton's universe called Inside the Actors Studio. Bravo confirmed yesterday that Lopez will allow Lipton to fawn over her brilliance soon for an episode of the award-winning show that will debut on Sunday, October 10. If Lopez watchers expect Lipton to discuss her Ben/Jen moments or marriage to singer Marc Anthony, they will be disappointed. The show host is known for sticking to all things career related so that his students can learn what it takes to make the bigs.
ואממ תראו מה הדוגמן שהיצטלמם עם ג'ן למגזין אין סטייל אמר עליה... פה

itay is back

New member
ווואי גם את נולדת ב10\10../images/Emo35.gif

איזה חיה, זה גם היום הולדת שלי
ואני תכף ייראה מתי זה ישודר אצלנו

itay is back

New member
תרגום בשביל ליאת וכולם חחח

ג'ניפר לופז, השחקנית והזמרת יכולה להסתכל קדימה למסע לתוך התוכנית של ג'יימס ליפטון(מנחה התוכנית בתוך הסטדיו של השחקן), צוות התוכנית אישר את הידיעה שג'ניפר אכן תששתף בתוכנית שתשודר ביום ראשון, ב10 לאוקטובר(לא ידוע מתי זה ישודר פה). ם הצופים של התוכנית מצפים שהוא יישאל אותה על בן או על נישואיה עם מארק הם צפויים להתאכזב, המנחה ידוע בכך שהוא שואל שאלות רק על הקריריה ושאלות שיילמדו את הצופים כיצד לההפך לשחקנים גדולים.... וואי גדול, אני לא אוהב את כל הראיונות שסתם מדברים על בן 10 פעמים

Lopezit

New member
אאאאאאאאאאאופס

התכוונתי לזה: In Touch magazine reports that Jennifer Lopez is childproofint her Miami mansion with new hubby Marc's three kids and their plans to have their own children. "Jennifer's Miami digs were her ultimate bachelorette pad," an insider said. "But now that she's going to be a stepmom - as well as hopefully a mother herself - she's transforming the place from a party pad to a family home." מה שתירגמת זאת היתה הכתבה הלא נכוננה חח הבנתי אותה וגם תרגמתי אבל את זה אני לא ממש מבינה

itay is back

New member
ועוד ידיעה:ג'ניפר חגגה את יום

ג'ניפר לופז חגגה את יום הולדתה בסעודה ענקית בביתה ג'יי לו חוגגת: ג'ניפר לופז חגגה ביום שבת האחרון יומולדת 34 באחוזת המיליונים שלה בלוס אנג'לס. בין החוגגים, שנהנו מסעודה ענקית ומפוארת, היו כמובן מארק אנתוני, מי שנושא בחשאיות, שטרם אושרה, את תואר הבעל, בני משפחה וחברים. המשתה נערך עד השעות הקטנות של הלילה וקדמה לו סעודה פרטית של המקורבים ביותר לכלת השמחה במסעדת "קוי" היפנית בלוס אנג'לס.

Lopezit

New member
גמני לא חחח בגלל זה לא תירגמתי

אבל זה משו עם הילדים של מארק והבית של ג'ן

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאיזה מושלמתתתתתת

אני גם ראיתי את התמונות עכשיו ובדיוק באתי לשים וראיתי שאת שמת..חח

למעלה