תמונות מההופה ג'ן מדהיייייימה
L Lopezit New member 15/10/05 #4 4 בינתיים זהו אני מקווה שישימו עוד בקרוב והלוואיייייי שנוכל לראות תהופעה
° °•°B®onX Girl°•° New member 15/10/05 #5 |יד|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואייייי הם כל כךךךך מושלמיייייייייייםםםםםםםםםםםםםם מה הם שרו
|יד|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואייייי הם כל כךךךך מושלמיייייייייייםםםםםםםםםםםםםם מה הם שרו
L Lydias767 New member 15/10/05 #10 ואוו הנשיקה הפומבית ההראשונה שלהם שאני רואה...וואי איזה זוג יפה!!!! אין עליהם...ואל תגידו שלא... היא מהממת!!! איזה שמלההה...רואים שהיא מאושרת איתו, תמיד ידעתי שהם צריכים להיות ביחד...עוד ראו בקליפ את המשיכה ביניהם!
ואוו הנשיקה הפומבית ההראשונה שלהם שאני רואה...וואי איזה זוג יפה!!!! אין עליהם...ואל תגידו שלא... היא מהממת!!! איזה שמלההה...רואים שהיא מאושרת איתו, תמיד ידעתי שהם צריכים להיות ביחד...עוד ראו בקליפ את המשיכה ביניהם!
Q QueIronia New member 15/10/05 #6 היא כ"כ יפה כאן../images/Emo70.gif למה הוא גם שם שישיר מאחורי הקלעים
L Lopezit New member 15/10/05 #8 ../images/Emo6.gif למרות שעל השירה של שניהם ביחד אין מה לדבר אני כ"כ רוצה לראות את זההההה
Q QueIronia New member 15/10/05 #9 גם אני../images/Emo70.gif איך שאני מקווה שאפשר יהיה להוריד קובץ באיכות טובה שאפשר להפוך ל- mp3 מעניין אם זה היה מחרוזת של הגרסאות הרגילות או של הגרסאות סלסה...
גם אני../images/Emo70.gif איך שאני מקווה שאפשר יהיה להוריד קובץ באיכות טובה שאפשר להפוך ל- mp3 מעניין אם זה היה מחרוזת של הגרסאות הרגילות או של הגרסאות סלסה...
L Lopezit New member 15/10/05 #11 לדעתי באסקפמונוס הגרסת סלסה יותר טובה ובנו מאמס הגרסה הרגילה הרבה יותר טובה!
Q QueIronia New member 15/10/05 #13 אני בשניהם מעדיף את הרגיל, בד"כ... ב- escapemonos אין לי ספק שהרגיל יותר טוב, ב- NMA בד"כ אני מעדיף את הרגיל...
אני בשניהם מעדיף את הרגיל, בד"כ... ב- escapemonos אין לי ספק שהרגיל יותר טוב, ב- NMA בד"כ אני מעדיף את הרגיל...
מ מיסטר זנגביל New member 15/10/05 #15 מדהימה... איזה אלגנטית! ממש יפה והיא כהה באופן מיוחד! בטח הייתה במכון שיזוף או משהו
Q QueIronia New member 15/10/05 #19 היא ממש ממש יפה פה, ובתמונות האחרונות רואים את זה אפילו יותר טוב. זה רק אני או שהשנשיקה שלהם מגעילה גם אתכם לא סתם אומרים שכל המכוערים תופסים את כל הכוסיות.
היא ממש ממש יפה פה, ובתמונות האחרונות רואים את זה אפילו יותר טוב. זה רק אני או שהשנשיקה שלהם מגעילה גם אתכם לא סתם אומרים שכל המכוערים תופסים את כל הכוסיות.