תמונות מגרמניה!

עוד מעט יראו את זה בחדשות ../images/Emo23.gif

ואבא שלי מצווה עליי להוריד את התמונות שעל הקיר

ilovem

New member
מה זה עוד מעט? איזה חדשות?

ואיזה תמונות אבא שלך ציווה עליך להוריד? למה? ונחזור- איזה חדשות? איזה ערוץ? איזו שעה? איך את יודעת?

חדשות ערוץ 22 ../images/Emo23.gif

את הקטע שמייקל מחזיק את הילד שלו מהמרפסת.. זה יהיה בסביבות 7:30-8:00 ערוץ 22 ויש לי תמונות של מייקל בחדר... והוא אמר לי להוריד בגלל המקרה הזה (בציניות) עוד שאלות?

ilovem

New member
כן יש לי עוד שאלה-

את עדיין לא משוכנעת שקרמבו זה דבר טעים? חחחחח
איך את יודעת שיראו? אני משערת שיראו בגלל כל המהומה שהייתה סביב הדבר הדבילי הזה...נו שיהיה, יותר מייקל בטלוויזיה יותר טוב... אם היו אומרים לי להוריד את התמונות של מייקל.....טוב,עדיף שאני לא אמשיך את המשפט.

כי ../images/Emo23.gif

הרגע אבא שלי ראה ערוץ 22 והייתה פרסומת כמו תקציר כזה ואמרו שזה יהיה
וקרמבו זה בלעכס, אני שונאת דברים רכים שנמסים לך על הלשון. אני אוהבת ללעוס

liatbo

New member
איזה תמונות יפות !!

אז מישהו מוכן לתת לי סיקור קצר על גילאי הילדים של מייקל ושמותיהם ? כי קצת הסתבכתי.. פרינס הוא הבכור, פאריס .. ואחריה התינוק החדש ? פרינס 2 ? תודה :)

liatbo

New member
אחלה... ראיתי גם .. קטלו אותו !!!

אבל הוא אמר .. כפי שאמרו.. וכמו שחשבתי.. שהוא עשה טעות איומה, ושהוא לא היה עושה משהו שהיה מסכן את הילדים שלו.. אז.. הילד הבכור פרינס, אחריו פאריס ועכשיו פרינס 2 .. הילדים שלו גדולים :) איזה חמודים ..

ilovem

New member
כן! הכראו עכשיו בחדשות...

נו, היה צפוי שזה לא יהיה הדבר הכי אוהד בעולם...היה בסדר. העיקר שהראו תמונות שלו. והראו את הקטע הזה..... לגבי הילדים- פרינס בן 5, פאריס בת 4, הילד החדש בן 9 חודשים ע"פ הנאמר בחדשות בערוץ 22... מתי הם נולדו? לא זוכרת בע"פ...פרינס נראה לי ב13 או ב12 לפברואר, פאריס ב3.4 ואין לי שום מידע מוצק על הילד החדש...

ilovem

New member
אהה.....אני אסתכל

בערב בגיא פינס.....אין לי כוח לעקוב אחרי כל כתבונת קטנה.....

למעלה