למה הוא צועק? נכיאדה.....
I ilovem New member 20/11/02 #1 תמונות מגרמניה! טוב..אחרי כל המהומה, הגיע הזמן לתמונות! אז הנה מייקל וילדיו בגן החיות. התמונות הללו צולמו לפני שעתיים בערך.....
תמונות מגרמניה! טוב..אחרי כל המהומה, הגיע הזמן לתמונות! אז הנה מייקל וילדיו בגן החיות. התמונות הללו צולמו לפני שעתיים בערך.....
I ilovem New member 20/11/02 #19 ואחת אחרונה- עם השלט המתוחכם שלו (מעניין מאיזה מעריץ הוא גנב ת´שלט הזה.... )
¥ ¥מייקלית¥ New member 20/11/02 #22 תמונות מדהימות ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif מעניין איפה קיפודה
I ilovem New member 20/11/02 #24 ממששת לו ת´ישבן, אני משערת.....חפשי באזור הטוסיק שלו, תמצאי אותה.....או שזו רק אני? oh well...
I ilovem New member 20/11/02 #2 מסכנים פאריס ופרינס..... תראו את הבגדים המכוערים שהם לובשים! (תמונה קודמת)
I ilovem New member 20/11/02 #3 ומה לעזאזל הוא לובש?! זו עוד פעם חליפת האוקספורד?! מייקל,מייקל,מייקל...מתי תבין שזו חליפה מכוערת? פעם הבאה שאני אהיה בחדר השינה שלך- אני זורקת את החליפה הזו מהארון הישר לפח האשפה!
ומה לעזאזל הוא לובש?! זו עוד פעם חליפת האוקספורד?! מייקל,מייקל,מייקל...מתי תבין שזו חליפה מכוערת? פעם הבאה שאני אהיה בחדר השינה שלך- אני זורקת את החליפה הזו מהארון הישר לפח האשפה!
I ilovem New member 20/11/02 #4 קראתי... שאחד האנשים שעומדים לידו הוא איזשהו כתב.....כתב כלשהו שערך ראיונות ממש מעמיקים עם הנסיכה דיאנה...חושבים שמתבשל ראיון כלשהו?
קראתי... שאחד האנשים שעומדים לידו הוא איזשהו כתב.....כתב כלשהו שערך ראיונות ממש מעמיקים עם הנסיכה דיאנה...חושבים שמתבשל ראיון כלשהו?
I ilovem New member 20/11/02 #12 בנמל התעופה- אני תוהה, הוא טס במטוסים רגילים. ואם כן- באיזו מחלקה? ואם כן- זה אומר שיש אנשים שאשכרה ישבו ליד מייק בטיסה! scary!
בנמל התעופה- אני תוהה, הוא טס במטוסים רגילים. ואם כן- באיזו מחלקה? ואם כן- זה אומר שיש אנשים שאשכרה ישבו ליד מייק בטיסה! scary!
I ilovem New member 20/11/02 #15 ועוד אחת שלו נדחף- האמת, שהוא לא ממש נדחף, אלא אחרים נדחפים בשבילו ומפלסים לו ת´דרך, אבל אני אוהבת לחיות באשליות....
ועוד אחת שלו נדחף- האמת, שהוא לא ממש נדחף, אלא אחרים נדחפים בשבילו ומפלסים לו ת´דרך, אבל אני אוהבת לחיות באשליות....